Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Roman napsal:To jsem psal jáAnonymous napsal:Tak nevím, znovu jsem prohlédl fotografie které mám a sloupy tam jsou takové jaké jsem vymodeloval......... :?
VáclavS napsal:A můžeš mi ukázat fotografie, které používáš?
LukasX napsal:zdravím tak jsem si stáhnul ty doplňky a co jsem si všimnul tak ty modely by si podle mě zasloužili větší péči zejména na textůrách![]()
to víte jsem zviklí na lepší kvalitu z TRSka kde se textůrám věnuje 80% práce objektu![]()
LukasX napsal:zdravím tak jsem si stáhnul ty doplňky a co jsem si všimnul tak ty modely by si podle mě zasloužili větší péči zejména na textůrách![]()
to víte jsem zviklí na lepší kvalitu z TRSka kde se textůrám věnuje 80% práce objektu![]()
Jo mám to nějaký zaflákaný, musím se na to kouknout. Pošli soukromou zprávu...Firlet napsal:Roman napsal:To jsem psal jáAnonymous napsal:Tak nevím, znovu jsem prohlédl fotografie které mám a sloupy tam jsou takové jaké jsem vymodeloval......... :?
Romane, uz treti den se ti marne snazim psat na tvuj mail, ktery jsi mi poslal - porad se mi to vraci s chybou, ze je to nedorucitelne - nevis cim to je .. ? Diky
Firlet napsal:Tak ja ti poslu fotodokumentaci a muzes zacit ...![]()
Zbyněk Šemora napsal:Co je platná vysoká kvalita textur objektů, když se pak nedá jezdit. Na TRS si postavíte modelové kolejiště, sem tam baráček a vysoký počet polygonů to unese. Ale stavět reálnou trať, kde bych měl takových objektů stovky tak se ve hře nehne ani kolo....
Toto téma zde už několik let probíráme. Ale když je někdo i zvyklý v tomto slově používat měkké "i", to je potom těžko něco vysvětlovat.
Firlet napsal:Mam dojem, ze LukasovoX plkani a polemika s nim BP trat lepsi neudela, takze bych toho nechal bo nema to cenu. Howgh
LukasX napsal:Firlet napsal:Mam dojem, ze LukasovoX plkani a polemika s nim BP trat lepsi neudela, takze bych toho nechal bo nema to cenu. Howgh
také si to myslím protože je lepší mít pořádné koleje a trať než okolní scénu baráčků. no ale poplakat jsem si musel![]()
Zbyněk Šemora napsal:LukasX:
Konec pláče, jestli chceš pomoci s modely, budu jenom rád. Česká Třebová je ale na hranici počtu objektů. Proto je nutné uvážit každý polygon. Staniční budova je slepenec několika německých budov. Kdyby byl orig model z jednoho kusu, jen to pomůže a mohou se dosadit další baráky. Musíš si uvědomit, že v tomto uzlu, když se potkají tři kvalitní modely vlaků a pěkně dlouhých, tak to zastavuje počítače. A to je právě to umění postavit pěkný model, ale aby příliš nezatěžoval počítač.
Pokud si myslíš, že MSTS utáhne víc než TRS, tak se to týká jen malých stanic a odlehlých končin. Ale velká města jsou problém. Jestli jsi z ČT, nezkusil by jsi vyrobit jednopolygonovou kulisu náměstí naproti nádraží? Tam je místa na objekty téměř neomezeno, jedná se jen o načítání z pohledu vlaku.