Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Firlet napsal:Mam dojem, ze LukasovoX plkani a polemika s nim BP trat lepsi neudela, takze bych toho nechal bo nema to cenu. Howgh
Také mám takový pocit. Myslím, že jsou osazeny mnohem vznešenější modely než nádražní budova v České Třebové a rozhodně se na ně půl roku nečekalo. Kdo měl chuť a elán model dodal bez velikářských keců maximálně do několika týdnů (půl roku to nebylo nikdy). Otočme stránku, jen ztrácíme drahocenný čas. Snad se někdo časem najde, kdo s nadšením objekty v ČT vymodeluje a bez zbytečných okecávaček. Perony už máme z Polska, ty bych nechal být, dokud nebude rekonstrukce kolejiště nádraží, jinak je to zbytečná práce. Pak se to může dodatečně eventuelně upravit. Vemte si příklad z Michala, Romana i Firleta. Z ničeho nic se mi ozvali, že mají pro mou trať baráčky a průběžně mi dodávají další.
Já jinak dávám dohromady materiály natočené minulý víkend. Jde to velmi pomalu. Jeden plný DVD disk, po 80-90 minutách záznamu se renderuje ze střižny přes 5 hodin. Každý tedy celý jeden večer. Už mám tři, další dva během zítřka dám dohromady. Pak budu moci začít dokončit koleje směrem na Vršovice - ONJ a zpět, na Smíchov a začít stavět Brno - HavlBrod - Kolín a současně dodělávat Praha - Pardubice, které jsou na DVD také. To se tvoří právě teď. Je toho až až.