Trať Kúty - Brno - Č.Třebová- Kolín - Praha - archív #3

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Petr K napsal:
Pane Šemoro chci se zeptat zda neuvažujete o prodloužení tratě z Letohradu na Dolni Lipku.Tento usek velmi dobře znám a libi se mi že jsou zde pořád mechanická navěstidla.

Uvažuji, uvažuji, i s ohledem na PaV, který mi přenechal pro tuto trať mnoho objektů. Ale nestíhám, nestíhám. Bude to odklon ze Zábřehu přes Hanušovice, Letohrad.
Ohledně angličanů. Bacha na ně. Pokud na ně nejste hodní, chovají se dle popisu. Chyba v databázi. Tak velmi opatrně při jejich osazování. Myslím ty klasické 40 do odbočky, kde jsou komplet s doplňujícím dílem. To jsou doslova potvory. Osadíte je a pak nejdou smazat. Zde platí více než jinde. Save, save, save.

Zdravim všechny.
Chci se zeptat ,kdyz jedu treba z letohradu tak mi po chvilce najede nejaky eror neco okolo globalu a je jich vic a objevuje se to casto a me to s***e nevíte co to je a jak to odstranit????
dik

jen stačí nevynechávat aktualizace nebo sem napsat konkrétní chybu.
Ono "sere" se v MSTS těžko identifikuje, je to moc obecné a znamená to cokoli.

Tom napsal:
Zdravim všechny.
Chci se zeptat ,kdyz jedu treba z letohradu tak mi po chvilce najede nejaky eror neco okolo globalu a je jich vic a objevuje se to casto a me to s***e nevíte co to je a jak to odstranit????
dik

Akú zostavu PC vlastne máš?Možno je z traťou všetko v poriadku a možno ti tie objekty jednoducho nestíha načítavať PC (vravím z vlastnej skúsenosti) a potom ťa to "sere"...

Mirec napsal:
Tom napsal:
Zdravim všechny.
dik

Akú zostavu PC vlastne máš?Možno je z traťou všetko v poriadku a možno ti tie objekty jednoducho nestíha načítavať PC (vravím z vlastnej skúsenosti) a potom ťa to "sere"...

Nevím, jestli to bude sestavou :( , protože já mám AMD 64-bit Athlon 3200+,1GB RAM dual,4x disk/2xPATA ...na jednom systém,2x SATA v RAID 0-stripping...tam je MSTS/,VGA NX6600,DDR3, WIN XP Prof.,Direct X 9c,všechny aktualizace nainstalované a stává se mi občas..nepravidelně..to samé jako Mirecovi...mám také WIN XP 64-bit Edition a kromě toho, že v tomto systému je hra SUPER plynulá, tak i tady to vyhazuje chyby...takže kde je problém?????????????

Takto se to nevyřeší.
Je nutné napsat ve kterém období (jaro-leto-podzim-zima/sníh-déšť/den-noc) nebo jestli vždy. A hlavně, který objekt to hlásí, že nemůže najít. To že Bill hlásí, že mu něco chybí v Global neznamená, že to patří do Global, ale MSTS to nejprve hledá v jiných obdobích Textures a když tam textura není, hledá jej v Global.
Odhaduji, že jsi jel v zimě...někde může být chybně definován sd soubor. Dá se to vyřešit napsáním správného parametru nebo soubor Textures/XXX.ace rozkopírovat do Textures/Night nebo Textures/Snow, dle toho kde to velký Bill postrádá.

ty chyby

Zdravim
Pane šemorovo vy ste chtel napsat co to pise tady to je
Shape failed to load. JP2Rd50mStrt.s

Global\Shapes\JP2Rd50Strt.s

No extended shape data for JP2Rd50Strt.s

Shape failed to load. JP2Rd100mStrt.s

Failed to open shape file
Global\Shapes\JP2Rd100mStrt.s

No extended shape data for JP2Rd100mStrt.s

Shape failed to load. JP2Rd50mStrt.s

Global\Shapes\JP2Rd50Strt.s

No extended shape data for JP2Rd50Strt.s

No extended shape data for JP2Rd50trt.s

Shape failed to load. JP2Rd100mStrt.s

Failed to open shape file
Global\Shapes\JP2Rd100mStrt.s

No extended shape data for JP2Rd100mStrt.s
a tohle pise porad dokola akorat se tam meni cisla
je to tim ze mi chybí aktualizace ??
ja prave vubec nevim

Tady se nejedná o chybu v této trati. JP2 není nic jiného než objekty z Trati originál MSTS Japan2 a tato silnice je v základním Global/Shapes

jp2rd50mstrt.s

tohle jsem zkopíroval ze svého. Pokud si tohle Tom smazal, tak to neřve jen u Letohradu, ale všude i v jiných tratích.
Proto na DVD od jisté doby nedávám jen update Global, ale Global komplet. Jestli jsi si původní smazal tak problém vidím zde.
Jako rychlé update stačí nakopírovat jakýkoli funkční Global např. z Xtracks a do něj dát přepsat update mého (ze starších DVD). A musí to fungovat. Ale samozřejmě jako vždy, před každým experimentem vše zálohovat.

MSTS je celkove divna ryba .. ja mam doma hodne dobry pocitac, ale kdyz je slozitejsi mise, tak hratelnost prudce klesa. Zatimco s minimalnim trafikem mam fps kolem 50 - 60, tak s velkym trafikem a ve vetsim nadrazi sotva pod 20 .. navic chyby ze to neco nemuze najit to hlasi porad - nestiha to cist z disku ten naval souboru za jizdy. Muselo by se asi cilene nastavovat LOD vzdalenost, aby to objekty nacitalo postupne .. nebo zkusim mozna RAID pole treba to bude rychlejsi ...

tz chyby

Zdravim
Tak sem to odinstaloval a znovu instaloval.
A ted to ma problemy zas s trainsetem.

Hlavně že Zbyňek říkal,VŠE ZÁLOHOVAT.Pokud sis to zálohoval,tak si přepiš TRAINSET,který ti předtím šel. :wink:

Zdravim naposled.
Tak sem reinstnul i trainset a uz tu funguje.
SLAVA.
a dik vsem za pomoc
Tom

charlies007 napsal:
Mirec napsal:
Tom napsal:
Zdravim všechny.
dik

Nevím, jestli to bude sestavou :( , protože já mám AMD 64-bit Athlon 3200+,1GB RAM dual,4x disk/2xPATA ...na jednom systém,2x SATA v RAID 0-stripping...tam je MSTS/,VGA NX6600,DDR3, WIN XP Prof.,Direct X 9c,všechny aktualizace nainstalované a stává se mi občas..nepravidelně..to samé jako Mirecovi...mám také WIN XP 64-bit Edition a kromě toho, že v tomto systému je hra SUPER plynulá, tak i tady to vyhazuje chyby...takže kde je problém?????????????

používám 64bit xp taky je to fakt rozdíl, chyby jsem tam měl taky a nechal jsem to projet route riter a bezva neobjeví se ani jediná.

Všimol som si že medzi rozostavanymi tunelmi a zastavkou Lupené chýbajú návestidlá (2ks v smere jazdy od rozostavaných tunelov k zastávke Lupené. Na TRACK MONITORE sa zobrazujú a v hre sú inak funkčné, akurát ich nevidno. Pravdou ale je že nemám posledné dve aktualizácie, aby som mohol dohrat starsie aktivity. Možno je to v nich už opravené. A ešte by ma zaujimalo, čo sú to za divné stienky s komínmi na zástavke Lupené. :eek:

Naposled editoval moderátor:
nebulus napsal:
Všimol som si že medzi rozostavanymi tunelmi a zastavkou Lupené chýbajú návestidlá (2ks v smere jazdy od rozostavaných tunelov k zastávke Lupené. Na TRACK MONITORE sa zobrazujú a v hre sú inak funkčné, akurát ich nevidno. Pravdou ale je že nemám posledné dve aktualizácie, aby som mohol dohrat starsie aktivity. Možno je to v nich už opravené. A ešte by ma zaujimalo, čo sú to za divné stienky s komínmi na zástavke Lupené. :eek:
Na Lupenné se nesahlo už několik měsíců. kdysi tam byl rozestavěný koridor, ale špatně, tak se vše zbouralo a nyní je tam stará trať bez náznaku stavby koridoru.
Aktualizace nelze přeskakovat, jinak vznikne tento chaos.

Naposled editoval moderátor:
Blíží se nám aktualizace 60. Ještě ji neplánuji, ale bude tam tolik novinek, že se je na co těšit. Všichni tři aktivní modeláři Firlet, Roman, Michal, pracují o 106. Nesmím zapomenout na LukášeX z Trainzu, který dodal první baráček do České Třebové.
Abych trochu naznačil, opět Úvaly, kde Roman provedl nějaké korekce, aby podchody lícovaly proti sobě, také dodal další věci. Nejen Český Brod s hodně baráčky od Firleta. Michal doladil Kolín zastávka a má další mnohá překvapení. Ještě tedy chvilku počkáme. Ale jako vedlejšák přeskinoval jisté díly silnice na polní cesty, které opravdu chyběly. A mávnutím proutku je máme úplně všude. To je nádhera. Díky Michale za všechny. Foto ještě nemám, jako obvykle, nestíhám.
PS. všechna objednaná DVD ráno odeslána BP58+update na BP59.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře