Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Pro Pendolino by šlo v nastavení zvýšit toleranci, o kolik lze maximální rychlost překročit. Spočítat parametr pro 30km/h, větší rozdíl snad není (110/140). Až osadím rychlostníky, tak to otestuji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zatím co jsem viděl je největší rozdíl v oblouku třebovského zhlaví v Opatově. Klasika 100 km/h, Pendolino 140 km/h. V oblouku svitavského zhlaví stanice Opatovje pro Pendolino 130 km/h.Zbyněk Šemora napsal:Pro Pendolino by šlo v nastavení zvýšit toleranci, o kolik lze maximální rychlost překročit. Spočítat parametr pro 30km/h, větší rozdíl snad není (110/140). Až osadím rychlostníky, tak to otestuji.
40 km/h = 11.1111111 m/sZbyněk Šemora napsal:Takže někdo přepočítejte rozdíl 40km/h na m/s a to dosadíme do engu.
Ondřej Čada napsal:40 km/h = 11.1111111 m/sZbyněk Šemora napsal:Takže někdo přepočítejte rozdíl 40km/h na m/s a to dosadíme do engu.
Tak skús sťiahnuť pinďo od p.Šemoru ešte raz ... Starý adresár cd_680 vymaž a nahraď novým.Mne pinďo šlape bez akýchkoľvek problémov ...Hamr napsal:tipuješ špatně,obojí tam mám a píše mi to stejně a nejsem bohužel jediný komu to dělá
ta tvoje stranka je naka OUT :?Mirec napsal:No myslím si, že keby sa Pendolíno v MSTS ešte aj naklápalo, to by sa MSTS zavaril ...To by už asi bolo nad možnosti MSTS ... Veď už teraz sú niektoré veci také dobré, že v Kuju a u Billa môžu len s otvorenou hubou pozerať ...
![]()
Hamr napsal:pomožte prosím,kde může být chyba že mi pořád píše když chci jet pendolinem u některé trati že mi tam chybí soubor eng.sms a eng2.sms.A přitom tam je.A nakonec mi napíše špatný cabview a spadne to do Windowsu.Poraďte pls.![]()