Trať ČD 072 Lysá nad Labem - Ústí nad Labem západ

Jen taková nevýznamná informace. Na trať se opět vrhá traťovka a doufám, že se bude moci brzy něčím novým prezentovat.
S pozdravem traťmistr Karlos :salut:

Při stavbě došlo ke kolizi v souboru .TDB :-(
Neznamená to však konec stavby, neboť se pracuje na znovuvytvoření onoho zásadního souboru. Trať proto přišla o všechny interaktivní objekty, jako jsou návěstidla, označení kolejí a nástupišť, či kilometrovníky. Vzhledem k tomu, že opětovné umístění těchto věcí není velkej problém (pouze zdlouhavej), budu zatím tvořit bez těchto objektů a nadále se budu věnovat nauce o stavbě krajinky.
Pevně doufám, že se mi ta trať někdy povede dovést do nějaké veřejné verze.

Šnek napsal:
A co záloha,tu jsi neměl? ( Naprosto zásadní věc ).

Naprosto zásadní věc jsem měl, ale hodně staršího data, bohužel...
Ale jak jsem psal, ztracené věci není problém znovu osadit :-)

Soubor .tdb obnoven a celé kolejiště projektu se rozrostlo o pár dalších kilometrů položených kolejí a to z Benešova n/Pl do České Lípy (včetně) a Česká Kamenice - Kytlice (včetně). Do Jedlové zbývá cca 5km a s Matesem pokračují práce na objektu Děčína hlavního nádraží a tunelů směr Prostřední Žleb, kde se spojí 090 s tratí od Děčína východu. Ale všecko jde nějak moc pomalu :-(

Karlos napsal:
dne 27.12.2008 vloženy 4 nové scr na mé stránky
Jen skromný dotaz:
Obrázek "Uzel Děčín v EÚ ke dni 1.3.2008"
11fca0a2347cb06ee042ab2df1a8070f.jpg
mi naznačuje, že celá štreka je asi orientována "vzhůru nohama". Nebo to ten AE ukazuje špatně ?
http://www.mapy.cz/#x=132595840@y=138380416@z=13@mm=ZP
Je-li tomu tak, pak budou zajímavé aktivity při východu a západu slunce.
(Jednu takovou štreku pamatujeme už před léty - Vlastinkova Oc-Pha.)

Naposled editoval moderátor:
mabcd napsal:
Karlos napsal:
dne 27.12.2008 vloženy 4 nové scr na mé stránky
Jen skromný dotaz:
Obrázek "Uzel Děčín v EÚ ke dni 1.3.2008"
mi naznačuje, že celá štreka je asi orientována "vzhůru nohama". Nebo to ten AE ukazuje špatně ?
Je-li tomu tak, pak budou zajímavé aktivity při východu a západu slunce.
(Jednu takovou štreku pamatujeme už před léty - Vlastinkova Oc-Pha.)

jj, je to tak, je to o nějaký ten stupeň otočený. Vysvětlení je zde: Když jsem se začal prvně hrabat v Editoru, tak jsem si zkoušel postavit "mou" stanici, kde vytvářím hodnoty a nějak mě ani nenapadlo to nějak rovnat dle světových stran. Byl jsem rád, že mi to šlo Stanička se mi povedla nějak postavit a tak jsem jel o kousek dál a dál a dál a na orientaci bylo už pozdě, když jsem si to uvědomil Myslím si, že to ale nebude mít na mé dílko nějakej zásadní vliv... - snad :rolleyes:

Naposled editoval moderátor:
jen pro info, že projekt 072CD, který by se měl spíše honosit názvem Severní Čechy, neusnul...
http://072.wz.cz/scr/projekt_072CD_MSTS_Srpen2009.JPG

Ihned přidávám odpovědi na vybrané dotazy:

Kdy? To nevím, až to bude
Krajina? Nejdříve se musím naučit tvořit, aby k něčemu vypadala
Přibudou ještě nějaký traťový úseky? Ano, ještě určitě dva a vyznačený se bude přestavovat z důvodu nového trasování

S pozdravem Karlos

Ahoj. Jen tak jestli se dobře v mapě orientuji, projekt zahrnuje i trať 087 Lovosice - Česká Lípa?

KJ_Ross napsal:
Ahoj. Jen tak jestli se dobře v mapě orientuji, projekt zahrnuje i trať 087 Lovosice - Česká Lípa?

Ahoj, ikdyž je to celé pootočené o nějaký ten stupeň, tak tvá orientace je velmi správná :)

Po kolejové stránce hotovo kolejové propojení Řetenice - Úpořiny - Lovosice - Č.Lípa (původní trať ÚTD Řetenice - Liberec)

faigja 704 napsal:
Můžu se zeptat, jestli nějak a jestli jo tak jak pokračuje stavba tratě 072? Díky předem za odpověď.

Zřejmě trošku pozdě, ale přece:
Stavba se opět trošku zabrzdila, skoro až pozastavila. Po kolejové stránce se zrodil další úsek jedné malebné lokálky z našeho krásného severu, který rozšiřuje projekt. O jakou trať jde, si však ponechám prozatím pro sebe :roll:
Jedno však říci mohu: projekt ještě neumřel :cool:

Karlos napsal:
faigja 704 napsal:
Můžu se zeptat, jestli nějak a jestli jo tak jak pokračuje stavba tratě 072? Díky předem za odpověď.

Stavba se opět trošku zabrzdila, skoro až pozastavila. Po kolejové stránce se zrodil další úsek jedné malebné lokálky z našeho krásného severu, který rozšiřuje projekt. O jakou trať jde, si však ponechám prozatím pro sebe :roll:

Pokud budeš chtít, mohu ti cokoliv z tratě nafotit, mám vše celkem blízko :-)

faigja 704 napsal:
Karlos napsal:
faigja 704 napsal:

Pokud budeš chtít, mohu ti cokoliv z tratě nafotit, mám vše celkem blízko :-)

Díky za nabídku, materiálu mám zatím dostatek, spíše nejni čas :(

ahoj hosi chtěl bych se zeptat jestli nekdo nevite mail na autora nebo autory této tratě díky za odpověď.

Back
Nahoře