Aktivity Praha - Kuty alebo Kuty - Praha - Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Trhanie medzi vagónmi - to by ukazovalo na zle vyladené súbory wag a sd. Ja by som chybu hľadal najskôr tu.

Kebarko napsal:
Trhanie medzi vagónmi - to by ukazovalo na zle vyladené súbory wag a sd. Ja by som chybu hľadal najskôr tu.

Z tímto nezbývá než souhlasit.Tuto aktivitu momentálně jedu a bez jakýchkoliv problémů jsem se dostal za stanici Skalice nad Svitavou a pokračuji dále.Aktivita se podařila.

Naposled editoval moderátor:
Aktivitu jsem taky teď dohrál a byla supééér! Zkontroluj si jestli máš všechny aktualizace tratě (kdysi se trhaly vlaky v jednom z tunelů u Blanska). Já stahuju vozy od PPoolllla a nemám s nimi vůbec žádný problém. Je třeba zastavovat TĚSNĚ za rezervními body (hlavně v Rájci-Jestřebí), jinak dojedeš úplně někam jinam.

P.S.: Někde je tady ke stažení aktivita Saxonia (2. díl). Chtěl jsem se zeptat - on je někde i díl první?

Aktivitu Lm_Mn som prešiel prešiel bez problemov. Jedine čo ma trocha rušilo, bolo že v Rájci Jestřebí autá zastavujú moc blízko kolají, takže, keď tam zastaví "kamión", tak mu závora prechádza cez kabínu. Je to na pravej strane priecestia na zhlaví do ČT. Samozrejme, je mi jasné že to nie je chyba aktivity. :)

Žižkovský Josef napsal:
Kebarko napsal:

Z tímto nezbývá než souhlasit.Tuto aktivitu momentálně jedu a bez jakýchkoliv problémů jsem se dostal za stanici Skalice nad Svitavou a pokračuji dále.Aktivita se podařila.

Ďakujem Všetkým za rady kde hladať chybu, nakoniec som ju našiel ako ste radili vo vozidle. Cd Rils kde vo wag. súbore chýbal riadok. Aktivitu som nakoniec prešiel, páčila sa mi, čo je hlavné nespadla už potom ani raz akurát som mal menšie problémy v Rájci Jestřebí s otočnýma bodmi a potom tie závory, pár aut som tam zdemoloval.
Ešte raz díky! :D

Je někdo schopen otestovat aktivitu,zdali je kompatiblní se Zbyňkovým TRAINSETEM?Jde mi o to,abych nezveřejňoval aktivitu s problémy.Nehledám nikoho kdo se chce svést hledám člověka,který mi po testu řekne kde je problém,nebo jestli není problém.Díky :wink:

Lm_Mn

Uz jsem to taky dojel a je to moc hezka aktivita! Zadne problemy s vozidly apod.

nebulus napsal:
Aktivitu Lm_Mn som prešiel prešiel bez problemov. Jedine čo ma trocha rušilo, bolo že v Rájci Jestřebí autá zastavujú moc blízko kolají, takže, keď tam zastaví "kamión", tak mu závora prechádza cez kabínu. Je to na pravej strane priecestia na zhlaví do ČT. Samozrejme, je mi jasné že to nie je chyba aktivity. :)

Právě jsem projel novou 15-ti minutovou aktivitu Šakvice - Hustopeče u Brna a musím říci,že krajina se změnila o 200% k lepšímu.Nezbývá než Zbyňkovi ,je vidět,že má svou domovinu v malíčku.Také díky Davidovi Hájkovi za aktivitu.Je u Mirece na webu.

Jsem rád, že tuto aktivitu autor poslal i Mirecovi, já vůbec nestíhám, protože jsem se v rekonstrukcích tratě dost zahrabal. Dva dny mi trvalo než jsem se prokousal stanicí Břeclav a to mám jen osobní koleje. Včera mi to nenávratně spadlo a musel jsem ze zálohy staré asi 3 hodiny. Při každém dalším SAVE se už raději modlím. Nejjistější je totož pokládat nové koleje. S jistým rizikem je bourání větší stanice a nejrizikovější je přestavování velké stanice. Ale potěšilo mne, jak to kilometricky vyšlo. Jen co je mezi A a B je totálně přeskládané. Ale angličanová zhlaví jsou bomba. Zkrátka o kolik jsou lepší Hustopeče - Sakvice, o tolik bude kvalitnější Břeclav - Sekule - .....Přejmenujeme to po aktualizaci. Jen aby editor nepadal a totálně se vše nerozbilo. Riziko je vždy. Proto nebudu říkat "Hop".

Omlouvam se, ze se vracim k aktivite Lm_Mn, ale taky se nerozjedu uz z Majlontu. Po pripojeni mne aktivita spadne s hlaskou, ze jsem rozbil sroubovku :) (Activity failed due to breaking a coupler ...). Nema nekdo zkusenosti s timto ukoncenim aktivity. Taky tusim, ze to bude .wag soubor, ale nevim co presne hledat. Zkousel jsem rozdilne typy spojeni, ale tim to neni. Diky za radu.

Zbyněk Šemora napsal:
Jsem rád, že tuto aktivitu autor poslal i Mirecovi, já vůbec nestíhám...

No veď nato som tu ja (a ostatní tvorcovia aktivít)...Týmto apelujem na všetkých autorov aby zbytočne aktivity neposielali Zbyňkovi, nakoľko jeho "fachom" je stavba (rekonštrukcia) trate.Myslím že ľudí, ktorí majú web s aktivitami (Hawk, David Šíla atď...) je dosť a tak nevidím dôvod načo pridávať robotu Zbyňkovi... :?: A keď si to otočíme, ak nebudú trate atraktívne, prípadne sa nebudú stavať nové úseky, mi aktivitári ( a tým pádom aj obyčajný používatelia, tak isto aj modelári budov, ktorí nebudú mať inšpiráciu modelovať budovy pre nové úseky) si budeme môcť fúkať "viete čo, viete kam"... :)

...ale budu rád, pokud někdo vytvoří aktivitu pro tuto trať, když mi apk pošle.
Zatím si jezděte do úplného uježdění, ale po aktualizaci 64 okruh Hodonín - Břeclav - Kúty - Holíč - Hodonín bude komplet po rekonstrukci. Takže všechny aktivity zasahující do téti oblasti bude nutné předělat. Ještě přemýšlím zařadit rekonstrukci Břeclav - Šakvice, aby i všechny lokálky měly jistou pozici. (strojové jízdy Hustopeče - Břeclav)
..tohle jsou první kroky rekonstrukcí. Napovídalo se kolem toho už hodně a je třeba i jednat. Ale aby Vám to nebylo líto, tak položím i nějaké kilometry kolejí ku Bratislavě. Teď už to jde.
PS. nová Břeclav je před dokončením, ale bude stát za to.

Zbyněk Šemora napsal:
...ale budu rád, pokud někdo vytvoří aktivitu pro tuto trať, když mi apk pošle.
Ale vždy je lepšie keď sa hotový apk sťiahne z nejakého webu, ako keď popri stavbe trate ešte treba opravovať aktivity...

Zbyněk Šemora napsal:
..tohle jsou první kroky rekonstrukcí. Napovídalo se kolem toho už hodně a je třeba i jednat.
Ja si tiež myslím že už treba jednať.Netreba sa báť opráv aktivít, nová krajina, stanice a všetko ostatné budú určite stáť zato.Keď si každý autor opraví svoje aktivity, tak určite nenastanú väčšie problémy...

Zbyněk Šemora napsal:
Ale aby Vám to nebylo líto, tak položím i nějaké kilometry kolejí ku Bratislavě. Teď už to jde.
PS. nová Břeclav je před dokončením, ale bude stát za to.
No tak to sa už teším ako blcha ...Už som skúšobne na svojom webe zmenil názov na Bratislava - Kúty - ... a vypadalo to naozaj skvele...
Takže už nič iné ako sa nedá...

David Hájek ešte trochu popracoval na svojích aktivitách, takže kto má záujem znovu si sťiahnite (je to ten istý link) apk súbory a tie staršie prepíšte.Kto už má buď jednu, alebo obidve nakopírované, tak si ich najprv zmažte a až potom nakopírujte nové (konečné) verzie...

Mám prosím dotaz,kde je možno stáhnout aktivitu Mn85602 do tratě p. Šemory?Dík za odpověď.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře