Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kebarko napsal:Trhanie medzi vagónmi - to by ukazovalo na zle vyladené súbory wag a sd. Ja by som chybu hľadal najskôr tu.
Žižkovský Josef napsal:Kebarko napsal:Trhanie medzi vagónmi - to by ukazovalo na zle vyladené súbory wag a sd. Ja by som chybu hľadal najskôr tu.
Z tímto nezbývá než souhlasit.Tuto aktivitu momentálně jedu a bez jakýchkoliv problémů jsem se dostal za stanici Skalice nad Svitavou a pokračuji dále.Aktivita se podařila.
nebulus napsal:Aktivitu Lm_Mn som prešiel prešiel bez problemov. Jedine čo ma trocha rušilo, bolo že v Rájci Jestřebí autá zastavujú moc blízko kolají, takže, keď tam zastaví "kamión", tak mu závora prechádza cez kabínu. Je to na pravej strane priecestia na zhlaví do ČT. Samozrejme, je mi jasné že to nie je chyba aktivity.![]()
Zbyněk Šemora napsal:Jsem rád, že tuto aktivitu autor poslal i Mirecovi, já vůbec nestíhám...
Ale vždy je lepšie keď sa hotový apk sťiahne z nejakého webu, ako keď popri stavbe trate ešte treba opravovať aktivity...Zbyněk Šemora napsal:...ale budu rád, pokud někdo vytvoří aktivitu pro tuto trať, když mi apk pošle.
Ja si tiež myslím že už treba jednať.Netreba sa báť opráv aktivít, nová krajina, stanice a všetko ostatné budú určite stáť zato.Keď si každý autor opraví svoje aktivity, tak určite nenastanú väčšie problémy...Zbyněk Šemora napsal:..tohle jsou první kroky rekonstrukcí. Napovídalo se kolem toho už hodně a je třeba i jednat.
No tak to sa už teším ako blcha ...Už som skúšobne na svojom webe zmenil názov na Bratislava - Kúty - ... a vypadalo to naozaj skvele...Zbyněk Šemora napsal:Ale aby Vám to nebylo líto, tak položím i nějaké kilometry kolejí ku Bratislavě. Teď už to jde.
PS. nová Břeclav je před dokončením, ale bude stát za to.
Děkuji moc.Kebarko napsal:Aktivita je na adrese: http://mireck.ic.cz/KE_Mn_85602.apk .
A máš kompatibilní spřáhla?Pelikán napsal:Aktivitu Šlechtična si asi neprojedu. Holt ty osobní vagóny na předek mašiny nepřipojím.