Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mirec napsal:Aj mne to šlape v pohode.Žiaden pád, na hl.n. je tuším len jeden traffic.To by mal zvládnuť aj slabší PC.Ale nejde mi do hlavy ten pád na konci bez akejkoľvek hlášky.Ostatné aktivity vám šlapú???
Pomaly nejdeš, lebo za tebou ide EC a keby si išiel pomaly tak ti napáli do zadku ... Ale ako je možné, že máš 60 a voľno a nejdeš do odbočky?Pavlík napsal:Nó šlapů/nešlapů...
V tvé aktivitě Príliš vela 350 v Břeclavi mám jedu do Rohatce, mám navěštěno 60 a odbočku. Ale jakmile přejedu návěstidlo, tak se postaví napřímo a jsem v koncích. Jedu pozdě??? Jestli jo, tak proč byla v Hodoníně na vjezdu výstraha a 120??? Jenom mě to zpomalilo.
Z obidvoch ...Zbyněk Šemora napsal:Snížení rychlosti návěstidlem neznamená, že jedeš do odbočky. Jestli do Hodonína jedeš na výstrahu, tak MSTS nestíhá a je nutné omezit linkování vjezdového návěstidla. Z které strany to dělá? Zjednoduším to.
Jacek napsal:Při spuštění aktivity Kebarko_Pn_44721 jsem měl určité obavy u toho použitého postrku coby trafficu. Tyto obavy se mi taky potvrdily. Jízda až do stanice, kde je posun proběhla bez problémů, ale po přivěšení postrku se MSTS stal značně nestabilním. Buď spadl hned po hlášce o přivěšení, nebo po přivěšení mašiny hráče na vozy i soupravu nebo kdykoliv. Ze stanice se mi na 10. pokus podařilo dojet jen kousek za vjezd.
Krom toho začnou blbnout zvuky (spouští se opakovaně, následuje pád nebo nefungují při vnějším pohledu)
Dál po přivěšení postrku nejde nahrát uložená aktivita - hláška "inicializace terénu selhala"
Má někdo podobný problém?
Akože sa nedá hrať ??? Loaduješ ju od začiatku, či zo savepointu? Lebo ak zo SP tak sa tým "výpadkom prúdu" mohlo stať že je sav súbor poškodený (zle uložení) a tudiž nefunkčný ...nebulus napsal:... sa už aktivita nedá nahrať - "Inicializace terénu selhala"...
nebulus napsal:Nejde nahrať žiadny SP po pripojení postrku...
Vyskúšal som a sedí to ... V AE je červená, ale vlak hráča v MSTS prejde aspoň na TAB-ko.Traffic má smolu.Možno sú zle nalinkované návestidlá? Ale k tomu sa musí vyjadriť p.Šemora.A ešte mám otázku - čo je "AI"?Radim napsal:Měl bych jeden zoufalý dotaz - může mi prosím někdo poradit, proč jsou na některých staničních kolejích (např. Brno 3. a 4. nást. směr Chrlice) trvale blokovány AI vlaky? AI vlak má celou trasu má naprosto volnou a na klacku je přesto stůj po celou dobu aktivity (simulace v editoru i přímo v aktivitě).
Mirec napsal:Vyskúšal som a sedí to ... V AE je červená, ale vlak hráča v MSTS prejde aspoň na TAB-ko.Traffic má smolu.Možno sú zle nalinkované návestidlá? Ale k tomu sa musí vyjadriť p.Šemora.A ešte mám otázku - čo je "AI"?
Tak obíď MSTS tak, že daj pred loko pár servisov (tak aby čelo vlaku bolo už za návestidlom) a vlak na nástupišti zdríž buď cestujúcimi alebo vyčkávacím bodom.VB je to rýchlejšie a servisy zariadia to že vlak už nebude mať čo blokovať.Radim napsal:Mirec napsal:Vyskúšal som a sedí to ... V AE je červená, ale vlak hráča v MSTS prejde aspoň na TAB-ko.Traffic má smolu.Možno sú zle nalinkované návestidlá? Ale k tomu sa musí vyjadriť p.Šemora.A ešte mám otázku - čo je "AI"?
AI je anglická zkratka pro umělou inteligenci. Měl jsem tím na mysli počítačem řízené vlaky-traffic je to správné slovo (když jsem to psal, byl jsem kapku vytočenej a moc nad tím nepřemýšlel).
Traffic má smolu a ja též. Když mi v Brně na hlavním stojí od začátku aktivity až do konce souprava (242+5 Bdmtee), je to na výkonu počítače docela znát.
Mirec napsal:Tak obíď MSTS tak, že daj pred loko pár servisov (tak aby čelo vlaku bolo už za návestidlom) a vlak na nástupišti zdríž buď cestujúcimi alebo vyčkávacím bodom.VB je to rýchlejšie a servisy zariadia to že vlak už nebude mať čo blokovať.