Aktivity Praha - Kuty alebo Kuty - Praha - Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Kebarko napsal:
Slexx napsal:
U aktivity DH_EC_174_2 mě to vyhazuje v Pardubicích s hláškou,že nelze přidat 130039 do světa.. Model jsem si stáhnul z trainsetu bp.. Vše je na svém místě.. Nevíte někdo proč to nefunguje? Děkuji

Asi preto, že je preťažený počítač. Skús to prejsť s iným pohľadom.
Presne tak ... Proste počítaču došli systémové prostriedky.To je úplne normálne.Presne ako povedal David, aj počítače majú svoje chvíle ... :roll:

Tak jsem zkoušel vodní jeřáby (Spitzner) na trati Kúty - Praha a zjistil jsem, že se s nimi nedá zbrojit. Neví někdo v čem je problém? Ty rakouské z defaultních tratí jsou animované, stejně jako třeba zbrojení naftou. Může to s tím souviset?

Neni náhodou defaultně nastaveno, že jeřáb nemá vodu? U jiných tratí jsem se s tím setkal. V aktivitě se dá nastavit kolik vody který jeřáb má. V prohlížení trati si nejsem jistý.

Pelikán napsal:
Neni náhodou defaultně nastaveno, že jeřáb nemá vodu? U jiných tratí jsem se s tím setkal. V aktivitě se dá nastavit kolik vody který jeřáb má. V prohlížení trati si nejsem jistý.
Myslím, že ne. Pamatuju si jak jsem kdysi jezdil volnou jízdu na trati Inssbruck - St. Anton pořád tam a zpátky dokud nedošlo uhlí. Vodu jsem normálně zbrojil.
Ale jinak pokud jsem v dosahu zbrojení a držím klávesu T, objeví se na monitoru F5 fialový nápis. Na stavu paliva nebo vody nezáleží. U toho vodního jeřábu Spitzner nic.

Jacek napsal:
Tak jsem zkoušel vodní jeřáby (Spitzner) na trati Kúty - Praha a zjistil jsem, že se s nimi nedá zbrojit.

Teraz som vyskúšal vodný žeriav v Pardubiciach a zbrojiť sa dalo.
(Písalo síce, že mi dáva naftu, ale dôležité bolo, že som dostal vodu.)

Kebarko napsal:
Jacek napsal:
Tak jsem zkoušel vodní jeřáby (Spitzner) na trati Kúty - Praha a zjistil jsem, že se s nimi nedá zbrojit.

Teraz som vyskúšal vodný žeriav v Pardubiciach a zbrojiť sa dalo.
(Písalo síce, že mi dáva naftu, ale dôležité bolo, že som dostal vodu.)

Já sem v pohodě bral vodu(naftu) v Ústí nad Orlicí do 477.040.....

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře