Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Rozhodně to nastavit jde, ale raději se v tom nevrtej, to umí jenm pár lidí (já mezi ně rozhodně nepatřím)Neo151 napsal:Dobrý den, chtěl jsem se zeptat ... nedá se nějak upravit v engu lokomotivy ... aby při stavu Závěrná poloha brzdila pomaleji ... je to tím že to chcu mít reálnější ... jakmile jezdím s peršingem nebo esem ... tak vždycky jak brzdí tak brzdy slyšet jdou a brzdí pomalu ne jak ve hře ... Díky
V reále dáš brzdič na peršingu do záveru tak na dve sekundy a na bežné spomalenie, alebo zastavenie to stačí. V simulátore to je vcelku podobné, akurát odbrzdenie sa mi niekedy vidí moc rýchle, ale vtedy dosť závisí na naladení bŕzd súpravy.Neo151 napsal:Dobrý den, chtěl jsem se zeptat ... nedá se nějak upravit v engu lokomotivy ... aby při stavu Závěrná poloha brzdila pomaleji ... je to tím že to chcu mít reálnější ... jakmile jezdím s peršingem nebo esem ... tak vždycky jak brzdí tak brzdy slyšet jdou a brzdí pomalu ne jak ve hře ... Díky
Ondra.H napsal:Být tebou tak to nedělám, já jsem tu brzdu vypl a když jsem jel a měl jsem jiný pohled než z kabiny tak lokomotiva začala spomalovat.
Miran napsal:Pokud si chceš zaneřádit trainset a vypnout monitory, stačí do řádku monitorů v souboru eng ktery obsahuje v části svého význanu slovíčko Applies na konec mezi závorky místo ( 1 ) napsat ( 0 ). Tím příslušný monitor vypneš. A kromě toho máš asi blbou verzi Binu, jinak by se ti tam limit ( 0 ) neměl vyskytovat.
Jonáš napsal:Tak to jsem přesně udělal a přestal mi fungovat rajčák mašina nešla do výkonu.