Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Není to zbytečná práce? Databázové tunelové tubusy udělal Roman, tak stačí jen modelovat portály. Pokud by tunelová kolej nebyla databázová, tak by v takovém tunelu nepřepínala světla na noční osvětlení.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To asi bude nějaká početní chyba ( nebo pokus o splítku ).nebulus napsal:No to neviem, asi je ten tunel špecifický. To je ale skôr otázka na staviteľa trate. Ja som dostal iba takúto požiadavku: "Komplet tunel na dve kolaje 1000r5d ktore su ale od seba asi 1m."
Tak tohle je divný. Já mám na Masaryčce na jedné kouli 10 submateriálů a každý má svoji texturu a vše je O.K. V jaký verzi 3ds to děláš? MasNa je v 3dsmax5. Na vyšší jsem nepotřeboval jít. Ten zdroj můžeš poslat. Jo a ještě mne napadá jakou verzí conv3ds to překládáš? Je potřeba používat tu starší, ne tu co přišla s MSTSUpdate.Jan Švec napsal:Počtem polygonů to nebude, zkoušel jsem i malé objekty (okolo 20-30 polygonů). Včera jsem rozdělil všech 9 použitých textur na dva multimateriály (na dvě "koule") a zobrazení v MSTS je hned v pořádku.
Ale jakmile překročím 6 textur na jeden multimateriál, tak se objekt v MSTS nezobrazí a hází to chybovou hlášku. Textury mám označené jednoduše písmeny A až H. Možná zkusím poslat zdroják, jestli byste na to mrkli.