Jen malý doplněk:
parameter ESD hodnotu:
0 = trvale jen "letní" textura
1 = kombinace vše ostatní/sníh (All/Snow) volba textury je stanovena výberem ročního období
2 = kombinace vše ostatní/sníh (All/Snow) pro soubory v GLOBAL
257 = kombinace den/noc/sníh (Day/Night/Snow) - Den / noc se přepíná dle nastavení v env. files + druhá část této kombinace se přepíná dle zvoleného ročního období. Má to však má jeden drobný problémek a sice v
spočívá v tom, že neexistuje verze noc+sníh tak všechny noční textury fungují stejně .....ať je zima nebo mráz - v domech se topí na plné pecky až jim slezl sníh ze střechy ....

252 = kombinace pro vegetaci všeho druhu - je to sice největší počet investovaných textur, ale když se zdaří - je pak na co koukat.
Jsou to Jaro, Jaro-sníh, Léto, Podzim, Podzim-sníh, Zima, Zima-sníh
Více parametrů neznám - možná existují možná ne - nevím.
Občas se mi dostanou do ruky objekty s číslem 256 - co to mám být netuším, ale můj oblíbený RR na ně reaguje tak, že je považuje za chybné a předělá je na 257.
Z tohoto výčtu s myslím, že je také dost patrné, že objekty spojené do kombinací:
domy + stromy
nebo nádražní budovy s terénem
se dají těžko zpracovat tak aby se chovaly správně.
Třeba zmíněné Domy + stromy = buď dáte 257 - potom Vám v noci stromy "roztají" nebo dáte jen 1 nebo dokonce 252 - potom je vegetace sice v pořádku, ale domy jsou v noci jak mrtvé město.
Pokud má někdo více zkušeností a znalostí - velmi rád je uvítám