Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nejprve si TgaToolem uložíš texturu s alfakanálem jako .tga a pak pomocí MakeAceWin.exe vyexportuješ tga 1024x1024 jako pohled z kabiny. Zhorší se ale kvalita barev.Pawlik napsal:Aha, díky, to jsem zase hledal věc za účelem, ke kterému není určena. Jak tedy exportovat textury 1024x1024 s alfou s odstíny šedé? Díky
Pořád se mám čemu učit.Martens napsal:A AceIt! jsi zkoušel?
Aj v Gmaxe je ten istý postup ako v 3ds. Dôležité je aby textúra samotná mala graficky zhodný začiatok a koniec, pretože pri jej "opakovaní" vznikne skok na tomto prechode. Je tiež dobré mať takúto textúru nejakej definovanej dĺžky, napr. 1, alebo 10m. Potom keď mám otextúrovať napr. 100m nástupište, tak viem, že textúru musím naniesť na model 100x, resp 10x dlhšiu. Rozmery buď odhadnem, alebo odmeriam pravítkom na obrazovkeTomas Lee napsal:Jak mam postupovat, aby zachovala svoji velikost a nakopírovala se na celý nástupiště?
Nevidím na ten obrázok dosť podrobne, ale povedal by som že textúra nastupišťa v ACE nie je vytvorená od ľavého kraja úplne po pravý okraj a preto sa tam zjavuje ten čierny štvorec. Aj keď by si jeden mohol myslieť, že sa to namapuje iba z ľavej strany.Tomas Lee napsal:Já někde dělám s tím texturováním chybu. Přitom jsem to kopírování už jednou používal na nástupiště, tam se to povedlo a teď ani za nic.
Dominik napsal:Takhle by ses nedostal nikam
Musíš si pomocí FFEDITU (složka UTILS v adresáři MSTS) převést soubor *.s do textového formátu, kde vše přejmenovat tak,jak chceš. To samé se soubory *.ENG a *.sd. Hlavně musíš přejmenovat i ACE soubory a to tak,jakou jsi psal cestu v souborech *.s a *.sd a ne aby jsi měl v sd souboru 210011a.ace ,ale ve skutečnosti jsi měl 210.011a.ace.
To by pak repaint nefungoval :!::!::!:
A co se týče zachování původního skinu, tak si ty soubory zálohuj a pak prováděj "změny"![]()
Furt do osprostenia sa opakuješ, už dávno to neni zaujímavé ...bob57_cz napsal:( Máte-li někdo přebytek nádobí z drahých kovů, poskytněte je nováčkům, mají to zapotřebí.)