Koukám, co se tady rozběhlo za diskusi. Skutečně, já jsem měl na mysli obyčejné uživatele, kteří si stáhnou aktivitu a chtějí jezdit. To co se děje uvnitř je jim doslova ganc egál. A tihle uživatelé tady skutečně jsou schopni natropit pěknou paseku. Když jim někdo řekne, že si mají otevřít eng, tak jsou schopni si tak maximálně otevřít pivo, ale eng? Co to je, kde se to otvírá? A jsme zase tam, kde jsme, tedy u nějakých pravidel. Krucinál, dívejte se na to ne jako autoři, kterým je všechno jasné, ale jako obyčejný BFU, který nemá o nějaké struktuře adresářů v MSTS ani páru. On si hru v lepším případě koupil, a podle návodu nainstaloval. Potom si u Zbyňka koupil BP, spustil instalaci a chce si hrát. A nezlobte se, on na to má dokonce právo. Nechytejte mne za slovo, nemám na mysli paragrafy jako takové. On má právo na to, abychom my jako autoři, ať modelů, tratí nebo aktivit mu to jednoduše umožnili. To že to funguje na poprvé, by měla být vizitka naší práce. Že to děláme ve svém volném čase a v podstatě zadarmo je vedlejší. Budiž nám odměnou ten dobrý pocit, že jsme něco dokázali. Ano můžu udělat suprovej model, trať nebo aktivitu, ale pokud zapomenu na maličkosti, jako je instalační program, nebo nějaké jiné drobnosti, kvalitu toho mého výtvoru tyhle maličkosti velice rychle pošlou do kytek. A oni si to uživatelé řeknou: "Ty hele tamhle je suprovej model, ale nestahuj ho, já jsem se s instalací sral tři dny" no a reputace autora je v pr....
No nic, tak jsem si tady vylil srdíčko a půjdu něco ještě dělat....