Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mno to by mi došlo taky.Ale v tom šoku a zakecání když najednou začalkvákat tak sem zazmatkoval a odbavil jsem ho až na poslední chvíli..Zbyněk Šemora napsal:Tak tohle se opravdu v reálu nemůže stát. A jestli jsi to zažil, tak bych se s tímto nechlubil. Protože, ať Ti spadne ruka kamkoli (myšleno nadneseně), vždy dopadne na některé z tlačítek bdělosti, nehledě k tomu, že u novějších mašin VZ vybavuje každé hejblátko.Vasek napsal:V MSTS se vám nikdy nestane že v 80 kilometrový rychlosti vjedete do tunelu MIREL začne kvákat a vy nemáte živák pod rukou a nemůžete ho v tý tmě najít...
To spíš se v reálu stává a zažil jsem to několikrát, kdy chceš vybavit živáka, ale celé tlačítko se propadne do pultu a zůstane zamačklé, takže VZ není čím vybavit. Pak musíš pohotově VZ vypnout. Nebo ve vedrech jako současně VZ bouchalo samo od sebe. Tak tohle se v MSTS určitě nestane.![]()
Vasek napsal:No, abych pravdu řekl - z vlastních zkušeností vim, že neni příliš dobré v reálu "tušit něco díky MSTS" - mě se už stalo pár příhod, že hodně věcí z MSTS neznám. Třeba když jsem asi před půl rokem poprvé kočíroval 754 a umanul si že jdu z výkonu dolu, tak jsem si hnedle vzpomněl na MSTS vzal jsem rajčák a tvrdě ho hodil dolu (jako v MSTS držení klávesy 4) .... stykače jen tak mlaskly...plukas napsal:popravdě nechtěl bych svést nikoho. Vzhledem k tomu, že nevím co mě čeká, ikdyž díky MSTS hodně moc tuším, tak je mi jasný, že to není prdel. A když si jdeš za svým snem tak dllouhou dobu jako já, tak si ho určitě nebudeš chtít hnedka zkazit a riskovat případnej vyhazov.
Takže ne-e![]()
![]()
. Prostě MSTS pořád berte jen jako hru, byť je sebereálnější, nesrovnávejte to se skutečností. Ne vždy, by to mohlo mít dobré následky.V MSTS se vám nikdy nestane že v 80 kilometrový rychlosti vjedete do tunelu MIREL začne kvákat a vy nemáte živák pod rukou a nemůžete ho v tý tmě najít
...
KJ_Ross napsal:Já myslel, že se tu debatuje o trati Kralupy - Most a né o tom, jakej je rozdíl mezi MSTS a skutečností :!:
plukas napsal:KJ_Ross napsal:Já myslel, že se tu debatuje o trati Kralupy - Most a né o tom, jakej je rozdíl mezi MSTS a skutečností :!:
Mno trošku se to tady zvrtlo...
Je čtvrtek se bude točit trat, bude i trošku fotek staničních budov z trati a mno a začneme stavět.
To jen, abychom to nahodili zpátky![]()
KJ_Ross napsal:plukas napsal:KJ_Ross napsal:Já myslel, že se tu debatuje o trati Kralupy - Most a né o tom, jakej je rozdíl mezi MSTS a skutečností :!:
Mno trošku se to tady zvrtlo...
Je čtvrtek se bude točit trat, bude i trošku fotek staničních budov z trati a mno a začneme stavět.
To jen, abychom to nahodili zpátky![]()
Máš dobré ambice, už jen aby to vyšlo. Chce to hlavně věnovat spoustu času tomu stavění, jinak budeš zasypáván samémy zbytečnými dotazy. Akorát mi neni pořád jasné, kdo tu trať vlastně staví jestli Ty nebo Tygy.
plukas napsal:už jsem se dostal do Kralup předměstí... už podruhé, bo poprvé jsem to musel celý smazat. Nevím proč, ale nemohl jsem se otočit na stanopvišti strojvedoucího, vždycky mě to poslalo k Billovi.
Mno takže směle pokračujeme dál... pomalu, ale jistě