Cab na 230/240

Zdar!

Neviete náhodou niekto prečo mi nechce v MSTS pohnúť so stupňovým kontrolérom? Všetky animácie prvkov idú, len kontrolér je zaseknutý v jednej polohe.

Ďakujem

Nevyladěný eng, který neodpovídá nastavenými procenty výkonu tomu, co máš v cvf....

Další problém by mohl být ten, že se pokoušíš našít cvf z 240 na eng z 230, který jaksi nemá EDB a tudíž Ti to pak nesedí...

Odkud máš ten eng (předpokládám, že je to řada 240)? Je z trainsetu BP nebo odněkud jinud....?

Nemáte niekto upravenú kabínu na 240 tak aby vlakový zabezpečovač nesnímal návesti? Na nekódovaných tratiach (napr. ŽSR 150) to vyzerá dosť divne.

Naposled editoval moderátor:
Arwyho cab by to měl umět - psal jsem mu to po testech....na klávesu "V" se opakovač překryje maskou zhasnutého opakovače a svítí jenom modrá pro vyloučení automatického brždění .....

Jo, už to chápu, ty chceš, aby když není přenos, aby se živák aktivoval pravidelně.....tak tohle neumí zatím žádný cab

Zdravím!

Dnes púšťam do sveta animovaný cab 240.133. MIREL, elektronický rýchlomer a digitálny ukazovateľ odbočiek. Sťahovať môžete ako obyčajne z mojej stránky

http://streka.goo.cz

Je to zatiaľ testovacia verzia (zo série mojej pokusnej tvorby). Prajem veľa km bez nehody. :D

Výborne Ondro, už som šebe nevedel dočkati, až by si potreboval trebárs ešte nejaké frontové pohľady daj vedieť a zašlem, Dráčik nafotil aj superpekné nočné budíky, však ozvi sa.

005,022,043,046,080,081,096,103,111,113,129,132,133 a možno aj ďalšie ale tie čo sú v MSTS:
081,096,111

Vďaka, určite sa to zíde.

Menšia otázočka formálneho charakteru - pod čím si zvolíte smerovanie na common.cab ?

Jak pod čím ? Myslíš **../../common.cab/cab240xy/240.cvf** ?

No a ešte otázka na znalejších: Ondro píše že cab je pre MSTS Bin 1.6, nakoľko vo veciach tohoto charakteru sa moc nevyznám tak sa pýtam že ja mám vertziu 1.5.7, pôjde mi to ?

Pokud je cab s cvf postaven pro verzi MSTS Bin 1.6., tak samozřejmě půjde se základními funkcemi, protože v 1.6. je cvf zase s defaultní strukturou.

Co v 1.5.7. s takovýmto cabem nepůjde - přechod na druhé stanoviště.

Dušan, odkiaľ máš tie čísla? 051 určite nie, tá nemá dokonca ani VZ MIREL, tú mám preto najradšej. :eek:

Robo:
máš pravdu animácia kontroléra pri EDB tam nie je.

Ondro754:
Uprav .cvf súbore cesty k ace súborom. Lebo potom nie je možné smerovať do common.cab.

Ináč, pekná práca ešte keď tam pridáš animáciu EDB bude to paráda.

Back
Nahoře