Pavlík napsal:Tak potom nechápu, proč mi nechce mašina jet. Asi špatný ENG.
No a co to hlásí za chybu? Nebo to jde do kytek jen tak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pavlík napsal:Tak potom nechápu, proč mi nechce mašina jet. Asi špatný ENG.
bob57_cz napsal:Protože se v tom někdo vrtal a něco zvrtal:Pavlík napsal:Tak potom nechápu, proč mi nechce mašina jet. Asi špatný ENG.
V originálním ode mne tohle není, a v klonech bin 1.6 od Zbyňka je to taky správně ( 014 / 015 ).Pavlík napsal:Ahoj:
V ENG mám mimo jiné:
Engine ( zssk_350015
Wagon ( zssk_350015 )
Type ( Electric )
Name ( "ZSSK 350.014-7" )
Sound ( "../../common.snd/sndelok/350cab.sms" )
CabView ( ..//..//common.cab//cab350//ES499.cvf )
ENG se jmenuje zssk_350015.eng
V řádku Engine není ukončená závorka. Je to chyba či nikoliv?
Pošli mi ten eng, pokud nejsi pachatel sám.
Ten název na to samozřerjmě nemá vliv, ale ten, kdo to přepisoval / klonoval, nadělal pravděpodobně boty i dále v souboru.
Odkud je ten eng - původ ?
klimi napsal:Mám problém.Když si chci zajet prozkoumat trať,tak se mi v okně Stratujete v zobrazí pouze stanice z aktivity.JDe aby se mi jich tam zobrazovalo více?Dík
Stejný problém mám taky, ale jen s tratí 321. Přímo v trainstore si nastavím v prozkoumat trať, že chci jet úsek například z Hranic na Moravě do Svinova, ale po startu msts se mi ve startovací nabídce objeví jen stanice které jsou v aktivitě, která se dá taky projet. A platnou aktivitu nainstalovanou mám. tak už nevím, kde může být problém. U tratě Bratislava-Praha všechno funguje v pořádku.klimi napsal:Mám problém.Když si chci zajet prozkoumat trať,tak se mi v okně Stratujete v zobrazí pouze stanice z aktivity.JDe aby se mi jich tam zobrazovalo více?Dík
Nejsem si jistý, tohle mi dělalo taky - problém je v tom, že máš zřejmě path, která neodpovídá verzi trati.AndrewM napsal:Pri pouzivani TS jsem narazil na problem, se kterym si nevim rady. U trati 321, kdyz chci spustit jakoukoliv aktivitu pres TS nabehne MSTS v zakladnim okne se sedymi polozkami, tedy bez moznosti dostat se do hry. Podotykam, ze aktivity tam jsou (jak fyzicky na disku, tak po presunu prislusna ve slozkach), dokonce jsem je preinstaloval, preinstaloval jsem i TS. Mod prozkoumani trate bez problemu funguje, ale do aktivit se nemohu dostat (nezobrazi to zadnou aktivni, prestoze tam jsou). Neresil a nevyresil jste nekdo podobny problem ?
Ahoj.pegaus napsal:Ahoj vsichni mam dotaz zkousim programek trainstore amam malej problem pri zpusteni 843 pres tento program mi nefunguje otevirani dveri nevim asi to tento program nepodpruje co vim tak se nejedna o novi program tak nevim co vy na to ma nekdo tutu skusenost. Cau Pegaus.
A při spuštění hry bez TrainStore se ti dveře otevírají? Řekl bych, že ne. Musíš mít staženou nejnovější 843 od Vrbama a pak MSTS Bin od Džordže. Pak ti otevírání bude určitě fungovat.pegaus napsal:Ahoj vsichni mam dotaz zkousim programek trainstore amam malej problem pri zpusteni 843 pres tento program mi nefunguje otevirani dveri nevim asi to tento program nepodpruje co vim tak se nejedna o novi program tak nevim co vy na to ma nekdo tutu skusenost. Cau Pegaus.
Tak ti asi ty vozy chybí. Zkusil jsi to odklikat?Tomas Lee napsal:Potřeboval bych se nějak dostat do editoru msts, ale i když dám v train store vše zpět do msts, tak při spouštění editoru mi to hází chyby že nemůže najít vozidla. Kde je chyba?![]()