TrainStore

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna traintest
  • Datum začátku Datum začátku
bob57_cz napsal:
Pavlík napsal:
Tak potom nechápu, proč mi nechce mašina jet. Asi špatný ENG.
Protože se v tom někdo vrtal a něco zvrtal:
Pavlík napsal:
Ahoj:
V ENG mám mimo jiné:

Engine ( zssk_350015
Wagon ( zssk_350015 )
Type ( Electric )
Name ( "ZSSK 350.014-7" )
Sound ( "../../common.snd/sndelok/350cab.sms" )
CabView ( ..//..//common.cab//cab350//ES499.cvf )

ENG se jmenuje zssk_350015.eng

V řádku Engine není ukončená závorka. Je to chyba či nikoliv?
V originálním ode mne tohle není, a v klonech bin 1.6 od Zbyňka je to taky správně ( 014 / 015 ).
Pošli mi ten eng, pokud nejsi pachatel sám.
Ten název na to samozřerjmě nemá vliv, ale ten, kdo to přepisoval / klonoval, nadělal pravděpodobně boty i dále v souboru.
Odkud je ten eng - původ ?

Beru zpět. V ENGu mám:

Engine ( zssk_350015
Wagon ( zssk_350015 )
Type ( Electric )
Name ( "ZSSK 350.015-4" )
Sound ( "../../common.snd/sndelok/350cab.sms" )
CabView ( ..//..//common.cab//cab350//ES499.cvf )
HeadOut ( 1.7 3.1 5.9 )

To wagon je tam este raz, uuplne hore, ... pozri sa na to

Dalej si skontroluj ci ti sedia male velke pismenka, a potom mi posli ten .eng ... mail pod prispevkom ...

Zdarec chlapi, mám problém s TRAIN STORE, jak si tak se stavuju soupravy tak se mi u loko 350 a 151 v Train store v nabídce nezobrazí ( jen některé) u ostatních loko to šlape v poho.....

Mám problém.Když si chci zajet prozkoumat trať,tak se mi v okně Stratujete v zobrazí pouze stanice z aktivity.JDe aby se mi jich tam zobrazovalo více?Dík

klimi napsal:
Mám problém.Když si chci zajet prozkoumat trať,tak se mi v okně Stratujete v zobrazí pouze stanice z aktivity.JDe aby se mi jich tam zobrazovalo více?Dík

Ne, Trainstore odloží vše co se netýká aktivity. Abys je viděl musíš dát v Trainstore všechno zpět, ale zase se ti zpomalí start MSTS.

dobry vecer!
Potreboval by som poradit. Po nainstalovani a zadani cesty mi vyskoci hlaska : The selected MSTS folder F: Program Files/Train SImulator is not valid. At least one of the MSTS files that are needed for a normal instalation appears to be missing
Neviete mi nahodou s tym poradit. Dakujem

Nejspíš máš špatnou cestu,kde máš MSTS nainstalovaný.Defaultně se MSTS instaluje do C:\,pokud použiješ jiný disk,musíš opravit cestu v registrech.

klimi napsal:
Stejný problém mám taky, ale jen s tratí 321. Přímo v trainstore si nastavím v prozkoumat trať, že chci jet úsek například z Hranic na Moravě do Svinova, ale po startu msts se mi ve startovací nabídce objeví jen stanice které jsou v aktivitě, která se dá taky projet. A platnou aktivitu nainstalovanou mám. tak už nevím, kde může být problém. U tratě Bratislava-Praha všechno funguje v pořádku.

Funkcnost Trainstore

Pri pouzivani TS jsem narazil na problem, se kterym si nevim rady. U trati 321, kdyz chci spustit jakoukoliv aktivitu pres TS nabehne MSTS v zakladnim okne se sedymi polozkami, tedy bez moznosti dostat se do hry. Podotykam, ze aktivity tam jsou (jak fyzicky na disku, tak po presunu prislusna ve slozkach), dokonce jsem je preinstaloval, preinstaloval jsem i TS. Mod prozkoumani trate bez problemu funguje, ale do aktivit se nemohu dostat (nezobrazi to zadnou aktivni, prestoze tam jsou). Neresil a nevyresil jste nekdo podobny problem ?

Re: Funkcnost Trainstore

AndrewM napsal:
Pri pouzivani TS jsem narazil na problem, se kterym si nevim rady. U trati 321, kdyz chci spustit jakoukoliv aktivitu pres TS nabehne MSTS v zakladnim okne se sedymi polozkami, tedy bez moznosti dostat se do hry. Podotykam, ze aktivity tam jsou (jak fyzicky na disku, tak po presunu prislusna ve slozkach), dokonce jsem je preinstaloval, preinstaloval jsem i TS. Mod prozkoumani trate bez problemu funguje, ale do aktivit se nemohu dostat (nezobrazi to zadnou aktivni, prestoze tam jsou). Neresil a nevyresil jste nekdo podobny problem ?
Nejsem si jistý, tohle mi dělalo taky - problém je v tom, že máš zřejmě path, která neodpovídá verzi trati.
Zkus si ty aktivity, services, paths a traffic dát někam bokem a zkus si nainstalovat aktivitu, která je kompatibilní s danou verzí trati.....s TS by to tedy souvislost mít nemělo.

Ahoj vsichni mam dotaz zkousim programek trainstore amam malej problem pri zpusteni 843 pres tento program mi nefunguje otevirani dveri nevim asi to tento program nepodpruje co vim tak se nejedna o novi program tak nevim co vy na to ma nekdo tutu skusenost. Cau Pegaus.

pegaus napsal:
Ahoj vsichni mam dotaz zkousim programek trainstore amam malej problem pri zpusteni 843 pres tento program mi nefunguje otevirani dveri nevim asi to tento program nepodpruje co vim tak se nejedna o novi program tak nevim co vy na to ma nekdo tutu skusenost. Cau Pegaus.
Ahoj.
Programem Trainstore to určitě není. To je prográmek, který z MSTS "přesune" soubory (pathy, consisty, services aj) nepotřebné pro tu aktivitu, kterou si v něm vybereš že chceš hrát.

pegaus napsal:
A při spuštění hry bez TrainStore se ti dveře otevírají? Řekl bych, že ne. Musíš mít staženou nejnovější 843 od Vrbama a pak MSTS Bin od Džordže. Pak ti otevírání bude určitě fungovat.

Ahoj vseci tu nejnovejsi verzi 843 od Vrbama mam a bez Trainstore mi jdou dvere otevrit v pohode to znamena ze mam i bin a ten nejnovejsi,nevim chtel jsem si tento program vyzkouset hlavne kvuli nacitani BP a po spusteni 843 se dvere nehly,nevim jestli je problem v grafickym nastaveni stiny apod ale pred tim jsem mel nektere stiny vypnute a fungovalo to Zatim Cau Pegaus.

pegaus: Zober TrainStore, v nom zvol "vse zpet do MsTS", az to dobehne, nainstaluj novu verziu 843 a potom to skus spustit, ze co to urobi.

Potřeboval bych se nějak dostat do editoru msts, ale i když dám v train store vše zpět do msts, tak při spouštění editoru mi to hází chyby že nemůže najít vozidla. Kde je chyba? :roll:

Tomas Lee napsal:
Potřeboval bych se nějak dostat do editoru msts, ale i když dám v train store vše zpět do msts, tak při spouštění editoru mi to hází chyby že nemůže najít vozidla. Kde je chyba? :roll:
Tak ti asi ty vozy chybí. Zkusil jsi to odklikat?

Ak si dal vset zpet do MsTS a chybaju ti vozidla tak zapat Convoi/Conbuilder a pozriet ci ti nahodou NAOZAJ nechybaju ...

Back
Nahoře