M
Magic
Host
Je to tedy na CD? Ne na DVD. Já se radši ještě jednou zeptám, i když to vyplývá z předchozího příspěvku (držím se tohoto: dvakrát měř, jednou řež
).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Stavitelxx napsal:Jo, instalace typu SETUP Vám překope SOUND, GLOBAL a budete v háji, když si to předtím zapomenete zálohovat, pochybuju že každý je tak poctivý, aby si před instalací studoval návod...
Ne ne, necháme to ve WinRaru, to je přehlednější a bezpečnější, než u instalací kde se jenom kliká na "dále, dále, dále" a přitom ani pořádně nevíme, co se vlastně děje....
Takhle to delam i ja.VolejnikTomas napsal:Stavitelxx napsal:Jo, instalace typu SETUP Vám překope SOUND, GLOBAL a budete v háji, když si to předtím zapomenete zálohovat, pochybuju že každý je tak poctivý, aby si před instalací studoval návod...
Ne ne, necháme to ve WinRaru, to je přehlednější a bezpečnější, než u instalací kde se jenom kliká na "dále, dále, dále" a přitom ani pořádně nevíme, co se vlastně děje....
Já ty setupy taky moc rád nemám, například u trati p. Šemory si aktualizaci stejně vždy rozbalím někam jinam, podívám se co tam je a pak to teprv nakopíruju do trati.
Byl bych moc rád,mail máš uveden u příspěvku.Díky.KaMat napsal:To je dvoukolejny oblouk. Jestli chces tak ti ho poslu na mail.
Díky,už mi to funguje.KaMat napsal:To je dvoukolejny oblouk. Jestli chces tak ti ho poslu na mail.
Nemas zacPetr Novák napsal:Díky,už mi to funguje.KaMat napsal:To je dvoukolejny oblouk. Jestli chces tak ti ho poslu na mail.![]()
Kebarko napsal:To JendaBenda
Veď PATHS si behom krátkej chvíľky môže postaviť každý v Aktivity Editore. Koľko len chce a kde chce. Na to nemusím čakať na autora trate.