G
Guest
Host
Tak nevím co se děje, ale za Frýdlantem nad Ostravicí, když jsem jel mne to po výjezdu poslalo k Billovi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyněk Šemora napsal:Jednoduchá odpověď. Ve hře máš vzdálenost do příští stanice (pokud si F10 aktivuješ jízdní řád. Tak si opiš kilometry a porovnej s tištěným jízdním řádem. Ale jinak rychlost v MSTS je zkreslená, někdo to už změřil že 109 odpovídá 120 ve skutečnosti. Také závisí na FPS počítače. Čím vyšší, tím se jede rychleji.
Jaký používáš global.... Mě to dělalo totéž ve stejném místě a měl jsem nainstalován global s xtracks 3.14....Nainstaloval jsem xtracks 3.16 a ve Frýdlantu to již nepadalo, ale stejně něco nebylo v pořádku protože mě to posílalo k Bilovi vždy při opouštění tratě. Proto jsem použil global stavitele-xx, který byl součástí zaslaného CD a vše je v pořádku. To vše začalo až po aktualizaci č.2 a tam se do globalu instalovalo nějaké kolejivo. Pravděpodobně to bude souborem tsection.dat. Soubor tsection.dat dodávaný s tratí na CD asi obsahuje nějaké kolejivo, které není součástí standartního xtracks. Zkus použít originální global, nebo přeinstaluj celou trať od začátku znovu, protože mě to začlo pořádně chodit až po instalaci originálního globalu a kompletní přeinstalaci tratě. Přitom jsem aktualizoval ve správném pořadí a před aktualizací č.2 to bylo v pořádku. Ale kompletní reinstal tratě pomohl tak jsem rád a i když originální global je o dost větší než standardní+xtracks tak to na něm funguje a to je hlavní.Jiří napsal:Tak nevím co se děje, ale za Frýdlantem nad Ostravicí, když jsem jel mne to po výjezdu poslalo k Billovi.
Jaroslav Stárek napsal:Jaký používáš global.... Mě to dělalo totéž ve stejném místě a měl jsem nainstalován global s xtracks 3.14....Nainstaloval jsem xtracks 3.16 a ve Frýdlantu to již nepadalo, ale stejně něco nebylo v pořádku protože mě to posílalo k Bilovi vždy při opouštění tratě. Proto jsem použil global stavitele-xx, který byl součástí zaslaného CD a vše je v pořádku. .Jiří napsal:Tak nevím co se děje, ale za Frýdlantem nad Ostravicí, když jsem jel mne to po výjezdu poslalo k Billovi.
Notykokso ... kde si vyhrabal tie Wartburgy ??? Super ...Stavitelxx napsal:Aktualizace 3 je na stránce Tratě 321 (velikost 58 MB), kromě toho i nová aktivita R 423 CASSOVIA, kterou vytvořil autor Luděk.