U aktivity 321_vl_R_600 mi nejde tuto ukládat. Vždycky při stisku F2 mně to pošle k Billovi.
Včera jsem zkusil tuto aktivitu nainstalovat.Po úpravě consistů a kontrole zda nic nechybí,jsem aktivitu spustil.Po chvíli jsem chtěl uložit,ale MSTS spadlo.Takže jsem aktivitu odevřel v editoru a zjistil jsem,že u třech servisů např. u 321_vR_R-600(OS-3305) není uvedena žádná vlaková souprava.Po doplnění této soupravy a uložení aktivity,jsem ji znovu spustil a po chvíli uložil a už to bylo v pořádku.Také jsem zjistil,že mi chybí consist,na který je odkaz v souboru 321_vl_r_600(os_2815).srv..Je to 321_163046+BDT(4x).Přitom při kontrole aktivity v ConBuilderu nebyl vůbec požadován,ani nebyl v příslušné složce MSTS..Ale v editoru aktivit byl uveden, při otevření v editoru neobsahoval žádne vozy ani loko.Když jsem ho chtěl upravit,nepodařilo se mi to,takže jsem pro tento servis použil novou soupravu z jiným názvem.Dále jsem nad tím zatim nebádal.Je možné,že chyba vznikla při stahování,protože někomu aktivita jde ukládat bez problému.Mně až po této úpravě.