Trať ČD/ŽSR Olomouc - Ostrava - Žilina - (Košice)_archív #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Kua, tak nic.... Z Třince do Těšína jsem přijel v pohodě, a jakmile jsem se opět chtěl rozjet tak zase zásek. Do Prčic. :twisted: :roll:

Zdravíčko, jenom pár dotazů: Ta trať je někde ke stažení??? Nebo se zasílá na vyžádání na CD??? Není založena nějaká homepage se screenshoty z finální verze??? Nebo jsem jenom blbej a nevidim to tady??? Všichni se o tom baví a přitom to nikde nevidim, pomóóóc asi jsem blázen :D . Díky. Lord.

321

Lord napsal:
Zdravíčko, jenom pár dotazů: Ta trať je někde ke stažení??? Nebo se zasílá na vyžádání na CD??? Není založena nějaká homepage se screenshoty z finální verze??? Nebo jsem jenom blbej a nevidim to tady??? Všichni se o tom baví a přitom to nikde nevidim, pomóóóc asi jsem blázen :D . Díky. Lord.
Pripájam sa k Lordovmu dotazu ... kde, kedy, ako !!!

Jo jo, už odpovídám.

Pan Filip Havel umístí trať s downloadu na své stránky, tam si ji můžete stáhnout.

Včera mi psal, že do dvou dnů, takže teoreticky už by tam dneska měla být :wink:

"Trať s downloadu" - ježiš co jsem to napsal?! :? Už fakt neumím psát, ale to je fuk...

Jinak ti co se tu o té trati baví, tak ti si ji u mě vyžádali na CD, takže ji měli dříve.
Screenshoty nikde nejsou, budou rovněž na stránkách Filipa Havla.

Díky za info Stavitelixx, už se těšíme.....teda já určitě, ostatní doufám taky :D . Měj se a díky za další traťový přírůstek. Lord.

Staviteli bude ti vadit kdyz tady udelam malou reklamu na trat co stavim s mexem,majem,danke,a tojem ? 8) :lol: :lol:

Bohužel Vám musím oznámit jednu krutou zprávu. Nešťastnou náhodou se stala chyba na síti a proto Filip Havel nemůže umístit trať na internet.

Každopádně dělá co může, takže trpělivě čekejte a brzy se dočkáte :wink:

KaMat:
Klidně si tu udělej reklamu, na to se mě nemusíš ani ptát. A můžu vědět kdy zveřejníte tu vaší trať? Díky.

Dneska jsem obdržel CD s tratí. Ale tohle jsem fakt nečekal. Klidně si můžete začít říkat PAN STAVITEL. Takové množství objektů, detailně zpracovaná krajina, propracované koleje..........
Tohle jet je prostě balada. Jel jsem to 4x a pořád je se na co dívat.
Trať má sice pár mušek, ale ty jsou opravdu jenom kosmetického charakteru. Nakonec která trať je nemá? Takhle přidat ještě nějaký path, příp. aktivitu...... Ale to už chci moc. Dovedu si totiž představit co to dalo práce vytvořit tenhle skvost. Ještě jednou dík a přeju hodně úspěchů a pevné nervy při pokračování stavby.

Jéé, takovou pochvalu jsem rozjodně nečekal, děkuju :o

Když už to jedete tolikrát, potřebuju se na něco zeptat. Fungují Vám odlišné zvuky při jízdě přes výhybky? (z pohledu strojvedoucího)

Mě to nějak blbne, vůbec se mi nemění zvuk, jako kdybych přes žádnou výhybku nejel... Jen chci vědět, jestli to dělá jenom na mojem PC, nebo je to chyba v trati???????

Stavitelxx napsal:
Jéé, takovou pochvalu jsem rozjodně nečekal, děkuju :o

Když už to jedete tolikrát, potřebuju se na něco zeptat. Fungují Vám odlišné zvuky při jízdě přes výhybky? (z pohledu strojvedoucího)

Mě to nějak blbne, vůbec se mi nemění zvuk, jako kdybych přes žádnou výhybku nejel... Jen chci vědět, jestli to dělá jenom na mojem PC, nebo je to chyba v trati???????

Ano fungují a všude, mám společný Sound BK pro všechny české tratě.

Hmm tak to mám asi něco s PC, nedávno mi to taky fungovalo, ale teď to nějak nejde! Když dám pohled z venku, tak jsou zvuky OK, ale při pohledu z lokomotivy se prostě nemění, furt jedu jakoby po rovné trati bez výhybek..... :?

Stavitelxx napsal:
Hmm tak to mám asi něco s PC, nedávno mi to taky fungovalo, ale teď to nějak nejde! Když dám pohled z venku, tak jsou zvuky OK, ale při pohledu z lokomotivy se prostě nemění, furt jedu jakoby po rovné trati bez výhybek..... :?

Kámošovi to taky blblo a nejen v MSTS. Měl integrovanou zvukovku na desce. Pěknej shit. Šoupnul jsem mu tam SB LIVE a má po problémech.

Tím to ale nebude, zkoušel jsem trať Zbyňka Šemory a tam mi to jde normálně... No, nějak to vyřeším, třeba přeinstalováním Windowsu, to už mi párkrát pomohlo 8)

Jinak PATH vytvořit není takový problém, ale aktivitu po mě prosím nechtějte, já nejsem zrovna expert na tyhle věci. Neříkám že to neumím, ale bylo by to úplně o ničem, takže rači požádejte někoho jiného, kdo má zkušenosti s tvorbou aktivit.
A navíc dnem i nocí pokračuju ve stavbě tratě, takže na aktivity ani není čas.

Ale každopádně bych si rád zajel na téhle trati nějakou namakanou aktivitu, kdyby ji někdo vytvořil, bylo by to super!!! :D

Podívejte se na stránky http://drahy.info/. Ve Screenshotech je nahoře odkaz na mapu kde uvidíte co všechno budem stavět. A máte se opravdu na co těšit protože to stavíme co nejreálněji to znamená kompletní stanice, skutečné dékly kolejí mezi stanicema atd atd.

Naposled editoval moderátor:
Zdravím, právě dokončuji aktivitu Os 2805 (myslím) pro tuto trať. Chci se zeptat, kde ji můžu plácnout po dokončení.

Vlado:

To je fajn, že se našel někdo pro tvorbu aktivit 8)
Ale kam ji můžeš plácnout, tak to nevím, já svoje internetové stránky nemám, takže fakt nevím................. HUPS!!

Stavitelxx napsal:
Vlado:

To je fajn, že se našel někdo pro tvorbu aktivit 8)
Ale kam ji můžeš plácnout, tak to nevím, já svoje internetové stránky nemám, takže fakt nevím................. HUPS!!

Aktivita je ke stažení na http://mlasevic.wz.cz/admin/detail.php?id=5

Podle autora aktivita není otestována a částečně nepoužívá zavedené značení trainsetu z trati Zbyňka Šemory, takže s tím malinko počítejte.....

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře