Stavitelxx
Průvodčí
No skvělé!!! 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pripájam sa k Lordovmu dotazu ... kde, kedy, ako !!!Lord napsal:Zdravíčko, jenom pár dotazů: Ta trať je někde ke stažení??? Nebo se zasílá na vyžádání na CD??? Není založena nějaká homepage se screenshoty z finální verze??? Nebo jsem jenom blbej a nevidim to tady??? Všichni se o tom baví a přitom to nikde nevidim, pomóóóc asi jsem blázen. Díky. Lord.
Stavitelxx napsal:Jéé, takovou pochvalu jsem rozjodně nečekal, děkuju![]()
Když už to jedete tolikrát, potřebuju se na něco zeptat. Fungují Vám odlišné zvuky při jízdě přes výhybky? (z pohledu strojvedoucího)
Mě to nějak blbne, vůbec se mi nemění zvuk, jako kdybych přes žádnou výhybku nejel... Jen chci vědět, jestli to dělá jenom na mojem PC, nebo je to chyba v trati???????
Stavitelxx napsal:Hmm tak to mám asi něco s PC, nedávno mi to taky fungovalo, ale teď to nějak nejde! Když dám pohled z venku, tak jsou zvuky OK, ale při pohledu z lokomotivy se prostě nemění, furt jedu jakoby po rovné trati bez výhybek..... :?
Stavitelxx napsal:Vlado:
To je fajn, že se našel někdo pro tvorbu aktivit 8)
Ale kam ji můžeš plácnout, tak to nevím, já svoje internetové stránky nemám, takže fakt nevím................. HUPS!!