Stavitelxx napsal:Pro Jarka:
S těma zvukama jsem měl ten samý problém, při pohledu z lokomotivy se mi na výhybkách neměnily, ale stačilo přepnout do jiného pohledu a zpátky do lokomotivy a už to šlo, ale opět jenom ke hranici dalšího zvuku... Jenomže narozdíl od tebe, mi to dělalo na všech lokomotivách, teda aspoň všechny které jsem zkoušel, včetně i 350.
A můžu říct, že to není žádným souborem .sms, stačilo do Globalu vložit soubor SOUNDCFG.DAT od pana Šemory a všechny zvuky najednou jedou jako po másle![]()
S tím jsem se trápil měsíc, několikrát jsem přeinstalovávat MSTS i Windows, než jsem přišel na to, že stačila udělat taková drobnost.......
Ta rovnoběžka na trati mi taky pije krev, hlavně to, že lepší místo už si ani vybrat nemohla... (přímo u vězdu do tunelu).
TOhle mne napadlo až po tomto příspěvku....MSTS má omezený počet zvukových streamů, které dokáže přehrát najednou....a to celkem včetně zvuků trati i lokomotivy.....tuším že default je 35 a u Zbyňkovy trati se to zvedlo na 64 streamů ( alespon tak nejak mi to vysvetloval Ppoollll nebo Dave, když jsem zápasil s originálními zvuky na M.131.), takže by to vysvětlilo ten problém se zvuky na trati 321.....
Naposled editoval moderátor: