Stavitelxx napsal:Vlado vím že si měl předtím velké problémy se spuštěním mojí tratě. Jak si to vlastně vyřešil, že už ti to funguje?
Vymazal jsem tu trať co jsem měl z CD, stáhnul a nainstaloval tu od Filipa Havla...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Stavitelxx napsal:Vlado vím že si měl předtím velké problémy se spuštěním mojí tratě. Jak si to vlastně vyřešil, že už ti to funguje?
Hmm, ktoze to tu tvrdil, ze vsetky verzie trate su rovnake :?: :!: :?:Vlado napsal:Vymazal jsem tu trať co jsem měl z CD, stáhnul a nainstaloval tu od Filipa Havla...![]()
Anonymous napsal:Může prosím někdo poradit v trati 321,když jedu z Čadce do Ostravy,tak hned za zastávkou Mosty(š49.96867 d10.8776)mi začíná najednou bílá krajina,stromy zelené a v jiné výšce jakoby pod kolejema další vrstva se stromy s bílou krajinou.V opačném směru mi to nedělá.Program RouteRiter nehlásí žádnou chybu.Dělá to i po instalaci druhého opravného souboru.
Mates napsal:Ten dotaz na bílou krajinu byl ode mne.Zapoměl jsem se přihlásit.Děkuji za rady ale to uložení jsem měl už vyzkoušený,stejně po novém načtení tam mám bílou plochu a návod na posunutí celé trati jsem tu někde četl,ale zatím se do toho nehrnu.Domnívám se že kdyby to bylo tou rovnoběžkou,tak se ozve více lidí.
Stavitelxx napsal:Mohl by mi někdo napsat podrobný návod, jakým způsobem se dá posunout celá trať, aby nevedla přes onu kritickou rovnoběžku?
Děkuji.
Stavitelxx napsal:Předtím jsem se taky rozčiloval, když jsem nemohl přijít na to, jak se tvoří staniční cedulky....ale když člověk musí, tak příjde na všechno.
Nějak to posunutí zkusím, nejspíš u toho padne spousta nehezkých nadávek, ale výsledný efekt snad bude uspokojivý...![]()
Jinak mě moc zeměpisné souřadnice nezajímají, KaMat má pravdu, že to stavím někde v Německu, ale tohle neřeším. Při jízdě to stejně nemá vliv, jestli je ta trať v Česku, nebo někde v Austrálii.....