Najdi si ho v seznamu uživatelů na foru ( má tam v profilu email) a pošli mu mail nebo soukromou stprávu ( ale to musíš být zaregistrovaný)JendaBenda napsal:VáclavS napsal:Ok1dnh
A jak se s ním mám spojit ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Najdi si ho v seznamu uživatelů na foru ( má tam v profilu email) a pošli mu mail nebo soukromou stprávu ( ale to musíš být zaregistrovaný)JendaBenda napsal:VáclavS napsal:Ok1dnh
A jak se s ním mám spojit ?
Nemmesis napsal:Jezdim trať Hranice - Dolní Lutyně poměrně často, ale i když jsem se smál projektu 270 směju se teď o to víc těm screenům, projeď si někdy tu trať protože Hl. Životice jsou v oblouku jako pro 80 a ne 140 a v suchdole je peron cca 5.5m a je tvých 9 nebo kolik jsi udělal a tak podobně ve studénce. PS: radši to předělej prosímtě. Jinak hodně zdaru.
pochybuju ze je tam oblouk pro 80 kdyz se tam jezi 140 ty tlamo !!!!Nemmesis napsal:Jezdim trať Hranice - Dolní Lutyně poměrně často, ale i když jsem se smál projektu 270 směju se teď o to víc těm screenům, projeď si někdy tu trať protože Hl. Životice jsou v oblouku jako pro 80 a ne 140 a v suchdole je peron cca 5.5m a je tvých 9 nebo kolik jsi udělal a tak podobně ve studénce. PS: radši to předělej prosímtě. Jinak hodně zdaru.
Myslel jsem to tak, že ten jeho blouk vypadá jak na 80 i když se tam jezdí 140. Se na to podívej ty konkurenční staviteli.KaMat napsal:pochybuju ze je tam oblouk pro 80 kdyz se tam jezi 140 ty tlamo !!!!Nemmesis napsal:Jezdim trať Hranice - Dolní Lutyně poměrně často, ale i když jsem se smál projektu 270 směju se teď o to víc těm screenům, projeď si někdy tu trať protože Hl. Životice jsou v oblouku jako pro 80 a ne 140 a v suchdole je peron cca 5.5m a je tvých 9 nebo kolik jsi udělal a tak podobně ve studénce. PS: radši to předělej prosímtě. Jinak hodně zdaru.
Teda 160 ne 140. a rekl bych ze je to oblouk 1500 ktery je na rychlost 160 takze to ma dobre. asi blbe vidis.Nemmesis napsal:Myslel jsem to tak, že ten jeho blouk vypadá jak na 80 i když se tam jezdí 140. Se na to podívej ty konkurenční staviteli.KaMat napsal:pochybuju ze je tam oblouk pro 80 kdyz se tam jezi 140 ty tlamo !!!!Nemmesis napsal:Jezdim trať Hranice - Dolní Lutyně poměrně často, ale i když jsem se smál projektu 270 směju se teď o to víc těm screenům, projeď si někdy tu trať protože Hl. Životice jsou v oblouku jako pro 80 a ne 140 a v suchdole je peron cca 5.5m a je tvých 9 nebo kolik jsi udělal a tak podobně ve studénce. PS: radši to předělej prosímtě. Jinak hodně zdaru.
KaMat napsal:Teda 160 ne 140. a rekl bych ze je to oblouk 1500 ktery je na rychlost 160 takze to ma dobre. asi blbe vidis.Nemmesis napsal:Myslel jsem to tak, že ten jeho blouk vypadá jak na 80 i když se tam jezdí 140. Se na to podívej ty konkurenční staviteli.KaMat napsal:pochybuju ze je tam oblouk pro 80 kdyz se tam jezi 140 ty tlamo !!!!Nemmesis napsal:Jezdim trať Hranice - Dolní Lutyně poměrně často, ale i když jsem se smál projektu 270 směju se teď o to víc těm screenům, projeď si někdy tu trať protože Hl. Životice jsou v oblouku jako pro 80 a ne 140 a v suchdole je peron cca 5.5m a je tvých 9 nebo kolik jsi udělal a tak podobně ve studénce. PS: radši to předělej prosímtě. Jinak hodně zdaru.