Trať ŽSR 150 Zvolen-Šurany

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jene
  • Datum začátku Datum začátku
ad Robo:
Nie je chyba nahodou v tom ze treba mat pri tejto trati v nastaveniach zapnute TEXTURED SKY? Na tom uz sa zopar ludi vytrapilo. Ale ked ti explore route ide, tak vazne neviem....A misie mi isli, akurat som skoro zosedivel pri preznacovani trainsetu.

oblohu mám, ale teraz som preinštaloval MSTS a trať mi nejde už vôbec. :twisted: :mad: :mad: :?

Naposled editoval moderátor:
Robo napsal:
Ani za boha to neviem nakopnúť, stále pri aktivitách ma posiela k Bilovi.
Pokud se ti načte trať,tak předpokládám,že je chyba přímo v aktivitě -špatný path či loose consists.Zkus volnou jízdu a pokud to funguje,tak je lépe aktivitu nepoužívat a zeptat se autora příslušné aktivity

Petr Novák napsal:
Robo napsal:
Pokud se ti načte trať,tak předpokládám,že je chyba přímo v aktivitě -špatný path či loose consists.Zkus volnou jízdu a pokud to funguje,tak je lépe aktivitu nepoužívat a zeptat se autora příslušné aktivity

Práveže nie. Pohol som sa o niečo ďalej a zistil som, že aj keď si dám explore route a stlačím F11, posiela ma k billovi. Čo je zaujímavé, pri iných tratiach mi to nerobí.

Robo napsal:
Petr Novák napsal:
Robo napsal:

Práveže nie. Pohol som sa o niečo ďalej a zistil som, že aj keď si dám explore route a stlačím F11, posiela ma k billovi. Čo je zaujímavé, pri iných tratiach mi to nerobí.
A co je to za trať?

Petr Novák napsal:
Robo napsal:
Petr Novák napsal:
Robo napsal:

A co je to za trať?

Šurany - Zvolen

Robo napsal:
Petr Novák napsal:
Robo napsal:
Petr Novák napsal:
Robo napsal:

A co je to za trať?

Šurany - Zvolen
Mrknu se na to,jest-li mi to dělá to samé a při jaké aktivitě se to objevuje?Díky.

To je úplne jedno aká aktivita. Písal som nižšie, že aj keď si dám prieskum trate a stlačím F11, posiela ma. Kebyže sa mi pri aktivitách nenačíta okno z F11, tak je všetko v poriadku.

Robo napsal:
To je úplne jedno aká aktivita. Písal som nižšie, že aj keď si dám prieskum trate a stlačím F11, posiela ma. Kebyže sa mi pri aktivitách nenačíta okno z F11, tak je všetko v poriadku.
Vyzkoušel jsem různé věci,ale mě to všechno funguje.I F11 je bez problémů.Mám takový pocit,že by to mohlo být Globalem,já mám speciálně upravený,nejsem jeho autorem.V návodu k trati se píše,že pokud jsou nějaké problémy,má se doinstalovat Global,který je k trati přiložen.Je mi líto,ale víc ti už neporadím. :eek:

Petr Novák napsal:
Robo napsal:
Vyzkoušel jsem různé věci,ale mě to všechno funguje.I F11 je bez problémů.Mám takový pocit,že by to mohlo být Globalem,já mám speciálně upravený,nejsem jeho autorem.V návodu k trati se píše,že pokud jsou nějaké problémy,má se doinstalovat Global,který je k trati přiložen.Je mi líto,ale víc ti už neporadím. :eek:

Skúšal som aj global, ale nepomohlo. Sranda je v tom, že pred týždňom mi všetko išlo v poriadku a tú trať mám dlhšie ako dva mesiace

Nazdar všetci !

Charlie vytvoril spolu so mňou do trate ŽSR 150 zopár aktivít, ide o :

"NEx 47195 (LTE)" v úseku Šurany-Žiar nad Hronom
"IC 530 Hron" v úseku Nová Baňa-Šurany
"Odklon Báthory" v úseku Šurany-Hronská Dúbrava
"R 1832 Levičan" v úseku Levice-Šurany (rozchodená pôvodná aktivita od Jeneho)

Ak budete mať niekto záujem, píšte na duuso@pobox.sk .ešte tam doladím nejaké consisty a drobnosti a bude to "k mání".Doporučujem pred spustením aktivít prezrieť si zoznam http://www.stránok na Jeneho webe, kde je písané z akých stránok pochádzajú vozy použité v aktivitách ale väčšina je na thetrain.de, trainsimaustria.att.at, trenomania.it alebo mstrainstop.com.V aktivite NEx 47195 je použitý rušeň LTE 2170 001, ktorý je možné stiahnuť u Taxa na http://www.xtrain.webpark.sk.Ináč všetko ostatné je u Filipa Havla alebo na horeuvedených stránkach okrem PKP vozov Bhmnu, Bc a Wlab do "Báthoryčky" to by malo byť na http://www.stacja.gover.pl .Prípadné dotazy adresujte sem alebo na môj email.

P.S. :Rozpracovaný je NEx 47194 (LTE 2016 001) a "Odvolaný postrk".

Dušan Gordík a Charlie

Lubos napsal:
ja by som to tiez chcel moj mail lubossvk@zoznam.sk diky

Kua chlapi, proč to Duusovi nepošlete na jeho mail přesně tak, jak to psal ve své zprávě.....:-( takhle z toho místo alespoň trošku přehledného tématu vzniká seznam lidí, kteří něco chcou....:-(

Robo napsal:
Martens napsal:
Lubos napsal:
ja by som to tiez chcel moj mail lubossvk@zoznam.sk diky

Kua chlapi, proč to Duusovi nepošlete na jeho mail přesně tak, jak to psal ve své zprávě.....:-( takhle z toho místo alespoň trošku přehledného tématu vzniká seznam lidí, kteří něco chcou....:-(

To chce klid 8)

Šak ja vim.......hlava se za to netrha....ale snaha byt mohla .... :wink:

Petr Novák napsal:
Robo napsal:

Už viem. kde je "pes zakopaný". Problémový bol XTracks 15. Hodil som 14 a už to ide v poriadku

Back
Nahoře