Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pokud se ti načte trať,tak předpokládám,že je chyba přímo v aktivitě -špatný path či loose consists.Zkus volnou jízdu a pokud to funguje,tak je lépe aktivitu nepoužívat a zeptat se autora příslušné aktivityRobo napsal:Ani za boha to neviem nakopnúť, stále pri aktivitách ma posiela k Bilovi.
Petr Novák napsal:Pokud se ti načte trať,tak předpokládám,že je chyba přímo v aktivitě -špatný path či loose consists.Zkus volnou jízdu a pokud to funguje,tak je lépe aktivitu nepoužívat a zeptat se autora příslušné aktivityRobo napsal:Ani za boha to neviem nakopnúť, stále pri aktivitách ma posiela k Bilovi.
A co je to za trať?Robo napsal:Petr Novák napsal:Pokud se ti načte trať,tak předpokládám,že je chyba přímo v aktivitě -špatný path či loose consists.Zkus volnou jízdu a pokud to funguje,tak je lépe aktivitu nepoužívat a zeptat se autora příslušné aktivityRobo napsal:Ani za boha to neviem nakopnúť, stále pri aktivitách ma posiela k Bilovi.
Práveže nie. Pohol som sa o niečo ďalej a zistil som, že aj keď si dám explore route a stlačím F11, posiela ma k billovi. Čo je zaujímavé, pri iných tratiach mi to nerobí.
Petr Novák napsal:A co je to za trať?Robo napsal:Petr Novák napsal:Pokud se ti načte trať,tak předpokládám,že je chyba přímo v aktivitě -špatný path či loose consists.Zkus volnou jízdu a pokud to funguje,tak je lépe aktivitu nepoužívat a zeptat se autora příslušné aktivityRobo napsal:Ani za boha to neviem nakopnúť, stále pri aktivitách ma posiela k Bilovi.
Práveže nie. Pohol som sa o niečo ďalej a zistil som, že aj keď si dám explore route a stlačím F11, posiela ma k billovi. Čo je zaujímavé, pri iných tratiach mi to nerobí.
Mrknu se na to,jest-li mi to dělá to samé a při jaké aktivitě se to objevuje?Díky.Robo napsal:Petr Novák napsal:A co je to za trať?Robo napsal:Petr Novák napsal:Pokud se ti načte trať,tak předpokládám,že je chyba přímo v aktivitě -špatný path či loose consists.Zkus volnou jízdu a pokud to funguje,tak je lépe aktivitu nepoužívat a zeptat se autora příslušné aktivityRobo napsal:Ani za boha to neviem nakopnúť, stále pri aktivitách ma posiela k Bilovi.
Šurany - Zvolen
Vyzkoušel jsem různé věci,ale mě to všechno funguje.I F11 je bez problémů.Mám takový pocit,že by to mohlo být Globalem,já mám speciálně upravený,nejsem jeho autorem.V návodu k trati se píše,že pokud jsou nějaké problémy,má se doinstalovat Global,který je k trati přiložen.Je mi líto,ale víc ti už neporadím.Robo napsal:To je úplne jedno aká aktivita. Písal som nižšie, že aj keď si dám prieskum trate a stlačím F11, posiela ma. Kebyže sa mi pri aktivitách nenačíta okno z F11, tak je všetko v poriadku.
Petr Novák napsal:Vyzkoušel jsem různé věci,ale mě to všechno funguje.I F11 je bez problémů.Mám takový pocit,že by to mohlo být Globalem,já mám speciálně upravený,nejsem jeho autorem.V návodu k trati se píše,že pokud jsou nějaké problémy,má se doinstalovat Global,který je k trati přiložen.Je mi líto,ale víc ti už neporadím.Robo napsal:To je úplne jedno aká aktivita. Písal som nižšie, že aj keď si dám prieskum trate a stlačím F11, posiela ma. Kebyže sa mi pri aktivitách nenačíta okno z F11, tak je všetko v poriadku.![]()
Lubos napsal:ja by som to tiez chcel moj mail lubossvk@zoznam.sk diky
Martens napsal:Lubos napsal:ja by som to tiez chcel moj mail lubossvk@zoznam.sk diky
Kua chlapi, proč to Duusovi nepošlete na jeho mail přesně tak, jak to psal ve své zprávě.....takhle z toho místo alespoň trošku přehledného tématu vzniká seznam lidí, kteří něco chcou....
![]()
Robo napsal:Martens napsal:Lubos napsal:ja by som to tiez chcel moj mail lubossvk@zoznam.sk diky
Kua chlapi, proč to Duusovi nepošlete na jeho mail přesně tak, jak to psal ve své zprávě.....takhle z toho místo alespoň trošku přehledného tématu vzniká seznam lidí, kteří něco chcou....
![]()
To chce klid 8)
Petr Novák napsal:Vyzkoušel jsem různé věci,ale mě to všechno funguje.I F11 je bez problémů.Mám takový pocit,že by to mohlo být Globalem,já mám speciálně upravený,nejsem jeho autorem.V návodu k trati se píše,že pokud jsou nějaké problémy,má se doinstalovat Global,který je k trati přiložen.Je mi líto,ale víc ti už neporadím.Robo napsal:To je úplne jedno aká aktivita. Písal som nižšie, že aj keď si dám prieskum trate a stlačím F11, posiela ma. Kebyže sa mi pri aktivitách nenačíta okno z F11, tak je všetko v poriadku.![]()