Lubos napsal:
duuso napsal:
Robo napsal:
duuso napsal:
Počúvaj Luboš, Ty si režíroval Matrix alebo čo ? Však Jene je autor trate a nie Ty.A ten s traťou robí.Čo Ti je ?
Dušan, kľud. Ide o to, že už dlho nikto nevidel žiadnu aktualizáciu a buď rád, že sa našiel niekto, kto má záujem sa podieľať na stavbe trati 150.
Teraz trochu mimo trate 150. Myslím si, že bola chyba začať stavať trať 130 samostatne. Dúfam, že nikto po mne nevyskočí (ako to tu už bohužiaľ býva zvykom), ale bolo by určite lepšie sa napojiť na existujúcu 150-ku a tak by vznikal ďalší super projekt ako Kúty - Praha. Dopredu nehovorte, že sa to nedá zrealizovať. Toť môj názor
Robo, by si sa čudoval aký som ja kľudný človek.Celý problém je v tom že ja nemám proti Ľubošovi absolútne nič, nepoznám ho síce, ale všetko OK.Problém je vtom že keď som začal so 130-kou robiť tak mi napísal či neplánujem toho nechať a pokračovať v Jeneho 150-ke zo Šurian do BA.Napísal som mu že nie, nakoľko Jene má svoje plány so stavbou a koniec koncov pokiaľ by som to ja ťahal do Blavy on by musel stáť, lebo ako je známe dvaja naraz stavať nemôžu.Úplne nadovšetko chápem tých, ktorí sú za spojenie týchto tratí, nakoľko Zvolenské rýchliky chodia ako po 130-ke tak aj po 150-ke, ja by som to rád spravil, ale potom by som staval napr. ja a Jene,Dem,Miro Šarkan by sa prizerali kým by som sa dostal do Ba.Potom by Jene napr. staval podľa svojho plánu.Páni kým by sa celý projekt postavil vyšiel by MSTS 5 !!! Ja viem, možno to vyzerá že mám averziu voči Jenemu alebo čo, možno jestvujú jedinci, čo si myslia že sa k nemu nechcem pridať alebo čo, ale ak takí sú, nech si to rýchlo vyhodia z hlavy.Moje vzťahy s Jenem sú bez chyby.Pravidelne sa navštevujeme, do nemoty mi radí so stavbou trate atď. Akurát si nevieme akosi nájsť spoločnú príležitosť na poriadnu drinkparádu, ale bude aj to.Ale teraz k veci, lebo to hneď zmizne do hydeparku.
Ľuboša som sa určite dotknúť určite nechcel, ale uznajte že keď raz niečo vysvetlím, tak by to malo byť pochopiteľné nie ? Presne ako s tou 240 133 alebo aká to bola - to čo písal Tax ako reakciu na Ľubov dotaz bola pravda svätá - máme x ďalších laminátiek vhodných na čelo hociktorého Zvolenského rýchlika a problém je vybavený aj keď ho chápem že chcel vytvoriť totálne realistickú aktivitu ale nezabúdajme že MSTS je hra a nie životný úkol.Môj osobný názor na spojenie týchto dvoch tratí je ten, že Jene asi bude stavať podľa svojich podkladov a hlavne chuti a ja spolu s Demom a Mirom šarkanom tiež a oboch tratí sa dočkáte oveľa skôr ako kebyže staviame megaprojekt.
Navrhoval by som aby sa k tejto problematike vyjadril aj Jene,Dem a Miro Šarkan a ak má nejaký nápad vlastne hocijaký staviteľ tratí. Ďakujem
Duuso nemyslis ze by bolo naozaj najlepsie keby sa tie trate 130 a 150 spojili (myslim to tak ze by si pokracovala na Jeneho trati) vsak uvaz aj ty ze robit dve trate a nie jednu poriadnu no ja neviem podla mna je to nie bohvie co.Robili by sa aj lepsie aktivity a ty keby si polozil trat tak ja by som osadil uz krajinu to by nebol problem.
Skus prosim ta porozmylsat,myslim ze nie som sam co by som to chcel,tak dufam ze sa rozhodnes pokracovat v Jeneho trati a bude celkovo 200 km az do Bratislavy,popripade sa moze urobit aj Nove Zamky,ponukam svoju pomoc!!!
No Ľubo, hrozne nerád sa opakujem ale pre Teba to spravím.
Zareagujem na Tvoje vety a zo svojej strany by som vec považoval za uzavretú,nakoľko si niektorí budú myslieť že znova vypukla vojna,takže:
Dumal som teraz s Demem nad stavbou trate dvoma staviteľmi a musím sa ospravedlniť za výrok že to nemôžu robiť dvaja - môžu ale je otázne ako to dopadne v konečnej fáze,ale nevylučujem to.
Vravíš že by bolo vhodné stavať radšej jednu poriadnu trať a nie dve, myslíš že keď sa postavia dve trate tak nebudú poriadne?Ja si myslím že Jeneho robota je perfektná a na jednotku, a keď si pozrieš screeny z Ba hl. v téme "Pod pokličkou" a máš zdravý úsudok tak zistíš že Miro v Blave odvádza taktiež perfektnú prácu, takže si myslím že keď sa budú trate stavať zvlášť, tak na kvalite vôbec nestratia.
Čo sa týka aktivít, popísal to Dem, dá sa to načasovať v Palárikove,dá sa zrovnať rýchlosť, bude Ťa to len stáť jedno prepnutie - svet sa z toho nerúca nie ?
No, a položiť krajinu síce "nie je problém" ako píšeš,ale keď chceš robiť REÁLNU TRAŤ, tak si na tom musíš dať zatraceně záležať, že čo a kde a ako položíš, nakoľko to prispôsobuješ reálu a nie vlastnej nálade.Ja Ti o tom viem porozprávať - 46 km - Nové Zámky-Štúrovo v pôvodnej verzii sa rovnalo 3 mesiacom roboty - a to len objekty a potom som zhliadol video a išlo to do koša, ale to je zase moja chyba, takže nemysli si, že je to len tak, poď bonbónik - ja ťa zjem...
K Tvojej poznámke že sa poprípade môžu postaviť aj Nové Zámky len toľko že my máme od začiatku v úmysle postaviť celú 130-ku až po Szob a nie len po Palárikovo,takže k tomuto toľko.
A na koniec asi toľko že na 98 percent sa 130-ka postaví zvlášť.Dáme si záležať, verte tomu a nebuďťe sklamaní, Ľuboš dúfam že teraz to už pochopíš, keď nie - bohužiaľ, robil som čo som vedel.Ešte by som ťa odkázal na Mirov príspevok o kúsok nižšie a mal by si to pochopiť.
Ale ak si ochotný pomôcť tak Jene potrebuje ako soľ vymodelovať štvorhranný model kulisy Zvolenského zámku, Brzda mu to sľúbil už minulý rok a nič, tak sa mu ozvi keď chceš pomôcť, má aj fotky.Ja som zase zhromaždil a nafotil fotomateriál k 130-ke (fotky budov na modely, textúry budov a podobne), číta to vrátane dokumentov asi 1000-1200 fotiek, takže aj u mňa sa môžeš prihlásiť o nejakú prácu ak chceš pomôcť.
Touto cestou by som chcel pekne poprosiť modelárov či náhodou niektorý z nich nemá chuť na vymodelovanie budovy Bratislavskej hlavnej stanice nakoľko som to skúšal zložiť zo 7 ks budov, ale moc to "nevypálilo".Ak niečo tak píšte na môj mail.
Takže toľko.