Trať ŽSR 150 Zvolen-Šurany

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jene
  • Datum začátku Datum začátku
Lubos napsal:
Jene kedy pride uz ta slubovana aktualizacia k trati Zvolen - Surany???

Aktualizácia bude,nesľubujem kedy,lebo momentálne je dovolenkové obdobie a potom chystám veľké sťahovanie,tak k PC sa dostávam poriedko,čo sa dá robím v robote,ale na takom PC je to o držku.

Ja by som navrhoval Jeneho nechať na pokoji, nech v kľude pracuje a skúste sa prejsť s novými aktivitami o ktorých som dole písal.

Nazdar všetci !

Charlie na môj podnet vyrobil veľmi peknú aktivitu NEx 47194 do trate ŽSR 150.Ide to v trase Žiar nad Hronom-Šurany,vlakové HDV je "Herkules" 2016 903 LTE a za úlohu máte odviezť prázdne vozy Tds po predčasnej vykládke petrolkoksu späť do Burghausenu,samozrejme po Šurany.Na trati Vás čaká slušná traffic doprava,v Žiari sa posunuje ako za komunistov a máte aj nejaké križovania.Podmienkou je dodržiavať rýchlosť stanovenú pre nákladné vlaky.Po testovaní vrele odporúčam.Ak máte záujem tak mi píšte na mail.

Išiel som aktivitu "odklon Bathory" a všimol som si že trati 150 chybaju nočne textury ( časť ). Vyzera to dosť divne :eek:

Naposled editoval moderátor:
nebulus napsal:
Išiel som aktivitu "odklon Bathory" a všimol som si že trati 150 chybaju nočne textury ( časť ). Vyzera to dosť divne :eek:

áno, vyzerá to blbo, tak ju radšej nehrám :roll:

Potom čo som sa s velkým úsilím a štastím dostal za Šurany, tak som tiež usúdil že to nemá cenu kukať na také čudo :?

Vyskúšajte aspoň raz aktivitu uložiť a znova načítať, potom by mali /aspoň časť/ tých denných textúr zmiznúť.

nebulus napsal:

Na ZSR150 noční textury nechybí!!!!!!!!!!!!!!!
Jel jsem i jiné noční mise a všude je tma, jak má být.
Jinak snadná kontrola - podívej se do adresáře. Jsou tam.

Minule sa mi nacital ani nočny teren ( ale to som nedal 2x nahrat aktivitu). Ale niektore stromy kríky nástupišia a budovy boli vždy svetle...

Včera som bol u Jeneho a skúšali sme ten Odklon Báthory, napr. v Šuranoch síce staničná budova a peróny "svietia" dennými textúrami ale problém je v tom že treba vyrobiť textúry nočné...

Ale na mé trati to bylo stejné. A jak to dopadlo? Michal Tuček tohle nekritizoval, ale ke všem barákům a peronům rovnou vyrobil noční textury. Tímto zahájil svou modelářskou činnost. A toto je právě správný postup. Nikdo nejsme MSTS profik, ale chodíme do práce, proto nelze vše dotáhnout do úplného konce. Vždy je nutná spolupráce ostatních.

nebulus napsal:
Minule sa mi nacital ani nočny teren ( ale to som nedal 2x nahrat aktivitu). Ale niektore stromy kríky nástupišia a budovy boli vždy svetle...

Jasný, já myslel terén..........
Objekty - to je o něčem jiném.

Robím presne toto:
Stiahnem si tie Activity, potom ich rozbalím. V ConBuilder si všetky chýbajúce vozidlá nahradím za správne a poukladám. Takže Consisty sú OK. Pri spustení aktivity ( napr. R 811 Horehronec ) mi vypíše, že chyba pri čítaní vozidla, príklad: nejaký zs810.543por alebo tak nejak, a takých vozidiel mi vypíše niekoľko. Tiež v niektorých mi chýba asi PATH, pretože v okienkach odkiaľ/kam je NEZNÁMY... ( to isté aj riadený vlak: NEZNÁMY )

Ha, sme doma ... ono nestaci opravit len konzisty, ono to chce povymienat aj vlaky ako stoajce supravy obsiahnuta v .act subore ... na to treba Activity Analysis http://eto-software.de ... ten aj urci chybajuce PATHS a pod

Už to funguje, len pri R 811 ( Horehronec ) ma pri vjazde do žst. Úľany nad Žitavou pošle k Billovi do USA. Skúsim preinstalovat GLOBAL.

Odkaz pre žiadateľov o aktivity: Už mi nemusíte písať, čoskoro budú všetky 3 balíky aktivít do trate ŽSR 150 vyvesené na

http://duuso.demmsts.sk

Vedel by niekto zohnat nejake planiky alebo nieco na dostavbu trate Chcel by som tuto trat dokoncit az do stanice Bratislava

Kazdu pomoc uvitam plany stanic kilometricke vzdialenosti a podobne mozte zasielat na adresu

lubossvk@zoznam.sk

Dakujem

Počúvaj Luboš, Ty si režíroval Matrix alebo čo ? Však Jene je autor trate a nie Ty.A ten s traťou robí.Čo Ti je ?

Back
Nahoře