Trať ŽSR 150 Zvolen-Šurany

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jene
  • Datum začátku Datum začátku
Robo napsal:
Chcel by som upozorniť, že angličan na zvolenskej osobnej stanici na východnom zhlaví, do ktorého sa zbiehajú 11. a 15. staničná koľaj, trhá súpravy.

Dík za upozornenie...vyskúšam,lebo som sa zatiaľ s tým nestretol,skôr by som predpokladal,že to bude robiť niekde na nákladnej.Trhá všetky súpravy,alebo len niektoré?

trhá len niektoré, zato všetky vozne sa do seba zakliesnia a potom ich už nejde rozpojiť.

Taktiež v Šuranoch na oboch zhlaviach sa nehýbu jazyky na výmenách, ale funkcia výmeny ako takej samozrejme je.

Robo napsal:
Taktiež v Šuranoch na oboch zhlaviach sa nehýbu jazyky na výmenách, ale funkcia výmeny ako takej samozrejme je.

Robia to výmeny aj v iných staniciach,ale kde je chyba to neviem.

Ahojte. Na této trati mě to píše tyto věci. Nelze najít soubor s modelem HW_grbody.s Nelze otevřít soubor s modelem routes/ZSR150/Shapes/HW_grbody.s. Co je to za problém? Prosím o radu. Děkuju.

Z tohoto linku ftp://msts.tyk0kso.sk/zsr150/ZSR150upd_02.rar môžete sťahovať aktualizáciu trate ŽSR150 kým sa objaví link na download na stránke..má to cca 550MB,keďže boli do trate pridané niektoré autentické modely, upravené a doplnené textury do všetkých ppoložiek aby trať korektne fungovala vo všetkých typoch počasia.Do ďalšej aktualizácie prejde trať menšou rekonštrukciou okrem koľají.

Naposled editoval moderátor:
Kým archív stiahnem, čo tak zhruba zahŕňa aktualizácia, pretože veľkosťou by to mohla byť kľudne i malá trať :) .

Trať je dokončená celá po Zvolen vrátane okrem trate Hr.Dúbrava-B.Štiavnica,ale najviac miesta zabrali doplnené textury,až som bol sám z toho prekvapkaný,rátal som tak do 250MB

Dobrý den, po aktualizaci tratě jsem zůztal koukat, jak se říká s otevřenou pusou. Prostě nádherná trať Škoda jen, že nefungují všechny aktivity z vašich stránek. S pozdravem Dan :D

Naposled editoval moderátor:
Šnek napsal:
Bohužel mi stránku nejde zobrazit.

Na stránke bude download až v priebehu týždňa,tak zatiaľ je tu link...stránka sa korektne zobrazí v IE.
Nový balík funkčných aktivít chystám po úprave vozidiel na 3.Update BP.

Robo napsal:
Ozaj je to krása.
Chcel by som upozorniť ma "trhajúce" výmeny na trati do BŠ.

Napíš ktoré,lebo som menil v Štiavnici celé zhlavie kvôli trhajúcemu angličanu a prešiel som to všetko a bolo to OK..nech to pri stavbe opravím.

Ahoj taky mam reakci na trat je moc hezka a zatim jsem prisel na jednu drobnost krapanek jsou od sebe koleje a mirne to sebou cukne,je to v useku mez surany zastavka a ulany nad zitavou kousek pred mostem pres zitavu S pozdravem Pegaus.

Jene napsal:
Robo napsal:
Ozaj je to krása.
Chcel by som upozorniť ma "trhajúce" výmeny na trati do BŠ.

Napíš ktoré,lebo som menil v Štiavnici celé zhlavie kvôli trhajúcemu angličanu a prešiel som to všetko a bolo to OK..nech to pri stavbe opravím.

Prvý by bol komplet Kozelník, na zvyšok sa pozriem neskôr.

Ahoj, v Hronskej Dúbrave ve směru Žiar nad Hronom mi to hlásí chybějící zvukový soubor "brandweer.sms". Ovšem trať je po aktualizaci ještě úžasnější. Paráda :D

dave01 napsal:
Ahoj, v Hronskej Dúbrave ve směru Žiar nad Hronom mi to hlásí chybějící zvukový soubor "brandweer.sms". Ovšem trať je po aktualizaci ještě úžasnější. Paráda :D
Tak to robí určite každému, ale to je naozaj detail.

Back
Nahoře