Trať ŽSR 150 Zvolen-Šurany

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jene
  • Datum začátku Datum začátku
Nemáte někdo PLS aktuální nákresný JŘ této tratě??? Pokud ano, můj mail je na to již připraven. Díky

Naposled editoval moderátor:
dave01 napsal:
Ahoj, v Hronskej Dúbrave ve směru Žiar nad Hronom mi to hlásí chybějící zvukový soubor "brandweer.sms". Ovšem trať je po aktualizaci ještě úžasnější. Paráda :D

Skús ho dať vyhľadať možno bude v niektorej inej trati,ak nie tak ho pošlem.

Kuba skús pozrieť do adresára trate a otvor adresár prílohy k trati apozri či sa ti z toho niečo nehodí...mali by tam byť všetky cesťáky ale pre istotu to zajtra pozrem a keď tak niečo pošlem.

Šnek napsal:
Bohužel to nedokážu stahnout,ukazuje mi to stránku nelze zobrazit.

Stránka cez Internet Explorer ide OK a rovnako funuje aj odkaz na download,ak sa ti to nepodarí stiahnuť,tak čmarni na mail a pošlem ti DVD s UpDate alebo celú trať...

Ad.Robo...dík za info..je pravda,že som to testoval len s Bimbom a jednym privešákom takže sa mi tam asi popísané chyby neprejavili...sľubujem,že sa polepším v dokončenej verzii,zatiaľ jazdite len na dokončenej trati...

Ahoj! Jene, mohl bys prosím napsat kterým směrem se bude stavba tratě ubírat dále? Díky

Čouda napsal:
Ahoj! Jene, mohl bys prosím napsat kterým směrem se bude stavba tratě ubírat dále? Díky

V prvom rade to bude Hr.Dúbrava-B.Štiavnica,ďalej Zvolen-B.Bystrica a potom sa rozhodne či na Vrútky alebo na Brezno,ale skôr tá prvá možnosť,niekde medzi to by som chcel urobiť N.Zámky a nakoniec to bude na Šahy...dúfam že dovtedy obnovia osobnú dopravu a budem môcť urobiť video z tejto trate.

Jene napsal:
Čouda napsal:

V prvom rade to bude Hr.Dúbrava-B.Štiavnica,ďalej Zvolen-B.Bystrica a potom sa rozhodne či na Vrútky alebo na Brezno,ale skôr tá prvá možnosť,niekde medzi to by som chcel urobiť N.Zámky a nakoniec to bude na Šahy...dúfam že dovtedy obnovia osobnú dopravu a budem môcť urobiť video z tejto trate.

Tak skús presvedčiť majstrov z Carga a hádam aj manipulák postačí. Akurát problém môže byť skrz čumák na 742, ktoré tam tuším tento GVD jazdia.

Alebo sadnúť na zadnú plošinu Hitláka,točiť a kývať nohami...už som aj nad tým rozmýšľal ale len cez leto....

Jene napsal:

Není už náhodou Zvolen - Bánská Bystrica pod drátama?

Pocujte neupli by ste to na rapid alebo send lebo to ide strasne pomalyy :?

No zo sendu to uz teda len pojde rychlejsie ... a z rapida bozechran aby to spadlo ... a nedajboze este tu milionkrat vysvetlovat ako sa odtial vlastne taha ... radsej nie ... JOHNZ

Pocuj ohladom toho aby mi to niekto upol bud na send aleb rapid tak si tam napisal dobru blbost...kedze taham z tej stranky kde to je upnute 15 kb/s teda som to tahal 10 hodin a stiahol som to zle...musim este raz...a zo sendu to ide okolo 80 a rapid to ide okolo 200...takze newem skus si to porovnat co je vyhodnejsie ja som len napisal ci by to tam niekto nemohol supnut a wer ze by to nebolo vyhodne len pre mna...a rapid mam premium..netrapi ma ako to z tade osttany sosnu

Ja mam providera T-Com a stahujem bez problémov rýchlosťou zopdpovedajúcou rýchlosti môjho pripojenia čiže cca 150kb/s.

kakawko napsal:
Pocuj ohladom toho aby mi to niekto upol bud na send aleb rapid tak si tam napisal dobru blbost...kedze taham z tej stranky kde to je upnute 15 kb/s teda som to tahal 10 hodin a stiahol som to zle...musim este raz...a zo sendu to ide okolo 80 a rapid to ide okolo 200...takze newem skus si to porovnat co je vyhodnejsie ja som len napisal ci by to tam niekto nemohol supnut a wer ze by to nebolo vyhodne len pre mna...a rapid mam premium..netrapi ma ako to z tade osttany sosnu

A ja aj vacsina ostatnych to taha rychlostou okolo 200kB aj bez klikania po rapide a nasledneho cakania na to ci to spadne a naskoci ten 6 ci kolko tam teraz je hodin timeout ... Teda ja neriesim. A s takymto pristupom (netrapi ma ako to budu ostatni tahat) mna netrapi to ako si to stiahnes TY!

P.S.: On sa FTP prenos da vobec pokaslat? Ono si len staci zohnat SOFTVER. napr. tento http://www.freedownloadmanager.org

Já jsem aktualizace stahoval přes noc (zjistil jsem že jsem neměl ani tu první) zhruba rychlostí okolo 35kb/s. Nevim jak dlouho to trvalo, ale o půlnoci jsem to pustil a ráno v 6 to bylo stažený. Zkus to tak.

Všetky vozy na stránke trate ZSR150,ktorých rady sú v trainsete BP sú preznačené a naklonované podľa 3. update trainsetu BP a mali by byť s ním kompatibilné...Na úprave aktivít sa ešte pracuje.

JOHNZ napsal:
kakawko napsal:

A ja aj vacsina ostatnych to taha rychlostou okolo 200kB aj bez klikania po rapide a nasledneho cakania na to ci to spadne a naskoci ten 6 ci kolko tam teraz je hodin timeout ... Teda ja neriesim. A s takymto pristupom (netrapi ma ako to budu ostatni tahat) mna netrapi to ako si to stiahnes TY!

P.S.: On sa FTP prenos da vobec pokaslat? Ono si len staci zohnat SOFTVER. napr. tento http://www.freedownloadmanager.org

Proste ja som bol nasrtay ze som to wazne stahoval 10 hodin a stiahol som to zle....nechcel som tak vybuchnut takze sorry...

Back
Nahoře