Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
dave01 napsal:Ahoj, v Hronskej Dúbrave ve směru Žiar nad Hronom mi to hlásí chybějící zvukový soubor "brandweer.sms". Ovšem trať je po aktualizaci ještě úžasnější. Paráda![]()
Šnek napsal:Bohužel to nedokážu stahnout,ukazuje mi to stránku nelze zobrazit.
Čouda napsal:Ahoj! Jene, mohl bys prosím napsat kterým směrem se bude stavba tratě ubírat dále? Díky
Jene napsal:Čouda napsal:Ahoj! Jene, mohl bys prosím napsat kterým směrem se bude stavba tratě ubírat dále? Díky
V prvom rade to bude Hr.Dúbrava-B.Štiavnica,ďalej Zvolen-B.Bystrica a potom sa rozhodne či na Vrútky alebo na Brezno,ale skôr tá prvá možnosť,niekde medzi to by som chcel urobiť N.Zámky a nakoniec to bude na Šahy...dúfam že dovtedy obnovia osobnú dopravu a budem môcť urobiť video z tejto trate.
Jene napsal:V prvom rade to bude Hr.Dúbrava-B.Štiavnica,ďalej Zvolen-B.Bystrica a potom sa rozhodne či na Vrútky alebo na Brezno,ale skôr tá prvá možnosť,niekde medzi to by som chcel urobiť N.Zámky a nakoniec to bude na Šahy...dúfam že dovtedy obnovia osobnú dopravu a budem môcť urobiť video z tejto trate.
kakawko napsal:Pocuj ohladom toho aby mi to niekto upol bud na send aleb rapid tak si tam napisal dobru blbost...kedze taham z tej stranky kde to je upnute 15 kb/s teda som to tahal 10 hodin a stiahol som to zle...musim este raz...a zo sendu to ide okolo 80 a rapid to ide okolo 200...takze newem skus si to porovnat co je vyhodnejsie ja som len napisal ci by to tam niekto nemohol supnut a wer ze by to nebolo vyhodne len pre mna...a rapid mam premium..netrapi ma ako to z tade osttany sosnu
JOHNZ napsal:kakawko napsal:Pocuj ohladom toho aby mi to niekto upol bud na send aleb rapid tak si tam napisal dobru blbost...kedze taham z tej stranky kde to je upnute 15 kb/s teda som to tahal 10 hodin a stiahol som to zle...musim este raz...a zo sendu to ide okolo 80 a rapid to ide okolo 200...takze newem skus si to porovnat co je vyhodnejsie ja som len napisal ci by to tam niekto nemohol supnut a wer ze by to nebolo vyhodne len pre mna...a rapid mam premium..netrapi ma ako to z tade osttany sosnu
A ja aj vacsina ostatnych to taha rychlostou okolo 200kB aj bez klikania po rapide a nasledneho cakania na to ci to spadne a naskoci ten 6 ci kolko tam teraz je hodin timeout ... Teda ja neriesim. A s takymto pristupom (netrapi ma ako to budu ostatni tahat) mna netrapi to ako si to stiahnes TY!
P.S.: On sa FTP prenos da vobec pokaslat? Ono si len staci zohnat SOFTVER. napr. tento http://www.freedownloadmanager.org