Trať ŽSR 150 Zvolen-Šurany

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jene
  • Datum začátku Datum začátku
deather: Aký máš internetový prehliadač, resp. používaš nejaký download manager alebo sťahuješ cez FTP klienta?

duuso napsal:
mironic napsal:
Davidus napsal:
duuso napsal:
Bauxit sa vozí vo francúzskych vozoch Uagpps.Skin je na

http://duuso.demmsts.sk

Díky. Protože se mi podařilo vyřešit problém s křižováním, můžete se tešit na aktivitu s R804. Kdy, to ještě nevím, ale pracuje se na ní. A taky na aktivitu z dob ČSD, kdy se jezdilo pouze motorově......

Tak na motorovou aktivitu se těším. Budou tam doufám moje oblíbené Sergeje. Mimochodem, předevčírem jsme jej mohli vidět v americkém filmu Peacemaker, kde při natáčení jezdil na odbočce D. Štubňa a v Čremošnianskom tuneli.

Presne ako vravíš, na natáčenie tohoto filmu poslúžil premaľovaný 781 312 z depa Vrútky, ďalej niekoľko vozov D a Smmp a čuduj sa svete aj šľachta 475.196

To duuso:

Pre doplnenie, vo filme bola pužitá aj Štubnianska 710-tka s prívešákmi od bimba. V scéne, keď sa mala zraziť so šľachtičnou bol záber na majstra ako sa postavil a na uniforme mu bolo vidieť znak ČSD.

Naposled editoval moderátor:
mňa by skôr zaujímalo, či sa dožijem aktualizácie. Mám informácie, že aktualizácia by aj bola, ale pre jej veľkosť sú vraj problémy, údajne je problém ju nahrať na server :roll:

Ondro754: drobná oprava - nešlo o stroj řady 710, ale o karkulku 726 060 (myslím, že tehdy také z Vrútek, čest její památce :cry: )

nešlo ani o 710, ani o 725/6. Išlo o vrútockého pilštika 735, ktorý doteraz stojí v hale vo výhrevni a je pojazdný

Robo napsal:
mňa by skôr zaujímalo, či sa dožijem aktualizácie. Mám informácie, že aktualizácia by aj bola, ale pre jej veľkosť sú vraj problémy, údajne je problém ju nahrať na server :roll:

Pravdu máš v tom,že aktualizácie sa dožiješ,aj keď bude trochu väčšia a o tom probléme s nahratím na server som ešte ani nepočul,lebo momentálne je vo výstavbe Žarnovica a niekde som písal,že aktualizácia bude až keď to bude hotové do Žiaru,takže trochu strpenia,možno to bude do roka a do dňa od zverejnenia trate.

Chtěl bych se zeptat, jak lze zprovoznit tuto trať, když mám už trať Kúty-Praha...Snažil sem se o to a nejak mi to nejde...Dik za radu...Jestli to tady už bylo tak se omlouvám... :roll:

quik-tom napsal:
Chtěl bych se zeptat, jak lze zprovoznit tuto trať, když mám už trať Kúty-Praha...Snažil sem se o to a nejak mi to nejde...Dik za radu...Jestli to tady už bylo tak se omlouvám... :roll:

S tou traťou to nespojazdníš,lebo používa iný Global.Presuň si Global s trate Kúty-Praha niekam do dočasného adresára a do MSTS skopíruj Global,ktorý je k trati ŽSR150 a malo by to ísť.

Robo napsal:
nešlo ani o 710, ani o 725/6. Išlo o vrútockého pilštika 735, ktorý doteraz stojí v hale vo výhrevni a je pojazdný

Nechci se hádat, tak to prosím tak neber :wink: . Teď jsem se díval do starších čísel Dráhy, protože jsem měl pocit, že jsem to tam někde viděl. Našel jsem to v Dráze 5/2001, článek D. Feňa "Muzejné rušne pri vykurování depa" (str. 7); cituji: " ... Táto "karkulka" sa vzhl'adom k svojmu celkovému technickému stavu (okrem iného pohon iba na jeden podvozok) používa práve len pre vykurovanie. Len na okraj - rušne 475.196 a 726.060 vo sprievode T 679.1168 účinkovali v americkom akčnom filme The Peacemaker (Mirotvorca), ktorého určité pasáže sa natáčali na tratiach v okolí Malaciek, Čremošného, Harmanca jaskyne, Hornej Štubne a odbočky Dolná Štubna." Tak to jen tak pro ujasnění :)

Pokiaľ viem tak si tam zahral aj ten parný vrak čo stojí v ŽOS Vrútky ( 475? ).

A po výjazde z tunela na strednom Slovensku Amíci povedali:

"Pohoří Ural, Rusko"

Myslia si že človek je tupý jak čakan...

nebude k tejto trati ziadne pokracovanie????
pokial viem tak pred vianocami mal Jene vydat a ktualizaciu do Banskej Bystrice a stael nic.
aspon napiste ako pokrocila vystavba.
dakujem,

Jene usilovně pracuje na aktualizaci. Ve výstavbě je Žarnovica a okolí. Tak vydržte a podpořte Jeneho v jeho práci!

Lubos napsal:
nebude k tejto trati ziadne pokracovanie????
pokial viem tak pred vianocami mal Jene vydat a ktualizaciu do Banskej Bystrice a stael nic.
aspon napiste ako pokrocila vystavba.
dakujem,

Dúfam že postupuje od Zvolena k Novej Bani.... a nie naopak :(

Naposled editoval moderátor:
Postupujem presne naopak a to stále rovnako od N.Bane do Zvolena,lebo týmto smerom mám natočené video.Aktualizácia bude,keď to bude hotové do Žiaru,zatiaľ je hotovo po Rudno n/Hr,po Žarnovicu je to hotovo na cca 70%,koľajovo hotovo do Banskej Štiavnice.Ide to trochu pomaly,lebo niektoré objekty si skinujem sám s Duusovou pomocou za čo mu patrí moja vďaka a okrem toho musíme ešte vyberať modely,ktoré sa najviac podobajú skutočnosti,aby to aspoň trochu vyzeralo.Veľmi pomoli Taxove modely domčekov.Takže treba trochu vydržať.

Back
Nahoře