Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
duuso napsal:mironic napsal:Davidus napsal:duuso napsal:
Díky. Protože se mi podařilo vyřešit problém s křižováním, můžete se tešit na aktivitu s R804. Kdy, to ještě nevím, ale pracuje se na ní. A taky na aktivitu z dob ČSD, kdy se jezdilo pouze motorově......
Tak na motorovou aktivitu se těším. Budou tam doufám moje oblíbené Sergeje. Mimochodem, předevčírem jsme jej mohli vidět v americkém filmu Peacemaker, kde při natáčení jezdil na odbočce D. Štubňa a v Čremošnianskom tuneli.
Presne ako vravíš, na natáčenie tohoto filmu poslúžil premaľovaný 781 312 z depa Vrútky, ďalej niekoľko vozov D a Smmp a čuduj sa svete aj šľachta 475.196
Robo napsal:mňa by skôr zaujímalo, či sa dožijem aktualizácie. Mám informácie, že aktualizácia by aj bola, ale pre jej veľkosť sú vraj problémy, údajne je problém ju nahrať na server![]()
quik-tom napsal:Chtěl bych se zeptat, jak lze zprovoznit tuto trať, když mám už trať Kúty-Praha...Snažil sem se o to a nejak mi to nejde...Dik za radu...Jestli to tady už bylo tak se omlouvám...![]()
Robo napsal:nešlo ani o 710, ani o 725/6. Išlo o vrútockého pilštika 735, ktorý doteraz stojí v hale vo výhrevni a je pojazdný
Lubos napsal:nebude k tejto trati ziadne pokracovanie????
pokial viem tak pred vianocami mal Jene vydat a ktualizaciu do Banskej Bystrice a stael nic.
aspon napiste ako pokrocila vystavba.
dakujem,