Trať ŽSR 150 Zvolen-Šurany

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jene
  • Datum začátku Datum začátku
A Duuso popri tom škrabe steny, omieta a maľuje a niekedy na budúci mesiac sa chystá konečne pustiť do 130-ky po Mirovi Šarkanovi, už nech to je, pomaly sa dostavuje MSTS-absťák...

Mám problém s tratí 150 Šurany-Zvolen do MSTS. Trať jsem si nainstaloval, ale můžu jet z Beše jen k vjezdovému návěstidlu ž.st. Levice, potom se zasekne a do Levic a dál do Zvolena mi už nejde. To samé je i opačným směrem, kdy nemůžu jet dál než k vjezdovému návěstidlu v Šuranech. Pokud si nastavím jako výchozí stanici Šurany, tak se mi podaří popjet jen o několik metrů a zase se zaskne. A pokud si nastavím jako výchozí stanici nějakou jinou tak to napíše nějakou chybu a vůbec se nerozjede. Nevíte v čem by mohl být problém?

havo napsal:
Mám problém s tratí 150 Šurany-Zvolen do MSTS. Trať jsem si nainstaloval, ale můžu jet z Beše jen k vjezdovému návěstidlu ž.st. Levice, potom se zasekne a do Levic a dál do Zvolena mi už nejde. To samé je i opačným směrem, kdy nemůžu jet dál než k vjezdovému návěstidlu v Šuranech. Pokud si nastavím jako výchozí stanici Šurany, tak se mi podaří popjet jen o několik metrů a zase se zaskne. A pokud si nastavím jako výchozí stanici nějakou jinou tak to napíše nějakou chybu a vůbec se nerozjede. Nevíte v čem by mohl být problém?

Pokud je vse spravne nainstalovane (vcetne globalu atd.), tak muze byt problem v pocitaci, procez doporucuji snizit graficke naroky na minimum. Pokud to bude delat problemy i pak, problem bude patrne jinde :-)

AndrewM napsal:
havo napsal:

Pokud je vse spravne nainstalovane (vcetne globalu atd.), tak muze byt problem v pocitaci, procez doporucuji snizit graficke naroky na minimum. Pokud to bude delat problemy i pak, problem bude patrne jinde :-)

Dík za radu. Nainstaloval jsem si global pro trať 150 a už to běhá bez problemů.

havo napsal:

Mas nainstalovany aj Global k trati?

quik-tom napsal:
Tak ako to vyzerá s aktualizáciou? blíži sa k cieli? 8) :lol:

Aktualizácia bude,ako tak je to dokončené do Žiaru,ešte upravím Žiar do nejakej slušnej podoby a potom to zverejním.

duuso napsal:
A podľa čoho myslíš že to koľajisko postavil ?

Podľa fotiek ?! Areál depa Zvolen dobre poznám, naposledy som tam bol v utorok a tvrdím, že súčasne postavený areál depa Zvolen nie je postavený podľa reálu

Podľa fotiek ?! Areál depa Zvolen dobre poznám, naposledy som tam bol v utorok a tvrdím, že súčasne postavený areál depa Zvolen nie je postavený podľa reálu[/quote]

Ono to depo a ostatné stanice v MSTS sa úplne podľa reálu ani nedajú postaviť,ak sú nejaké veľké odchýlky od reality tak mi napíš kde sú,robené je to podľa videa,leteckých snímok a osobného poznania,len napasovať koľaje presne podľa reálu nejde a okrem toho nie sú vymodelované budovy zvolenského depa,takže som musel napasovať koľaje podľa budov,ktoré mám k dispozícii,rovnako je to aj zo stanicami.Čo sa týka ŽOS,tak neviem ako to tam teraz vypadá lebo som tam bol naposledy z praxe zo školy a poznám to len z leteckých snímok.Do Zvolena už aj tak nechcem toho viac dávať,len ešte nejaké budovy na okolie,lebo to už neunesie toľko objektov.Už teraz je problém s návestidlami a dohromady tam nič nie je.
P.S.:Keby som ti napísal všetky odchýlky od reálu v celej trati,tak by si to vzal ako fikciu...xixi.

uz sa nemouzem dockat kedy vyjde ta aktualizacia.... :twisted: :lol:

Naposled editoval moderátor:
quik-tom napsal:
uz sa nemouzem dockat kedy vyjde ta aktualizacia.... :twisted: :lol:

Ak vsetko dobre pojde,tak niekedy v strede buduceho mesiaca by aktualizacia aj mohla byt.

Naposled editoval moderátor:
Pelikán napsal:
To je ale krásná odpověď. To se mi moc líbí. Takže až se někdo zas bude ptat, napišeš to samy. :lol:

Samozrejme...ale nedam vonku nedokoncenu aktualizaciu a tolko casu na stavbu nemam,su aj ine veci ako MSTS.Dnes som musel prekopat nanovo koryto Hronu v Ziari,lebo sa topia snehy a bolo nejak blizko trate,zavod ZSNP je uz postaveny,chybaju nejake drobnosti....takze...uz som to pisal...ked dokoncim Ziar,bude aj aktualizacia...

Ja viem,tak dúfam že sa ti to bude páčiť aj po aktualitácii...pár ľudí už má aktualizovanu trať na test...ale dokoncenu na cca 80%.Budem sa snažiť aby aktualizacia bola hotova do Velkej noci...tak vydrzat.

otázka..

Zdravím,mám takový problém...po nainstalování tratě,a spuštění mi po 5 sekundách načítání MSTS to celé spadne do Winows...Když tam skopíruju i ten nový Global tak to spadne tak po 15 sekundách...ale bez jakékoliv chybové hlášky,tak nevím číme to může být...A mám tam akorát trať Bratislava-Praha od Z.Šemory..A jakmile tu 150 ZSR vymažu tak to zase jde...
Tak jsem se těšil že si už zajezdím... :cry:

Back
Nahoře