Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
havo napsal:Mám problém s tratí 150 Šurany-Zvolen do MSTS. Trať jsem si nainstaloval, ale můžu jet z Beše jen k vjezdovému návěstidlu ž.st. Levice, potom se zasekne a do Levic a dál do Zvolena mi už nejde. To samé je i opačným směrem, kdy nemůžu jet dál než k vjezdovému návěstidlu v Šuranech. Pokud si nastavím jako výchozí stanici Šurany, tak se mi podaří popjet jen o několik metrů a zase se zaskne. A pokud si nastavím jako výchozí stanici nějakou jinou tak to napíše nějakou chybu a vůbec se nerozjede. Nevíte v čem by mohl být problém?
AndrewM napsal:havo napsal:Mám problém s tratí 150 Šurany-Zvolen do MSTS. Trať jsem si nainstaloval, ale můžu jet z Beše jen k vjezdovému návěstidlu ž.st. Levice, potom se zasekne a do Levic a dál do Zvolena mi už nejde. To samé je i opačným směrem, kdy nemůžu jet dál než k vjezdovému návěstidlu v Šuranech. Pokud si nastavím jako výchozí stanici Šurany, tak se mi podaří popjet jen o několik metrů a zase se zaskne. A pokud si nastavím jako výchozí stanici nějakou jinou tak to napíše nějakou chybu a vůbec se nerozjede. Nevíte v čem by mohl být problém?
Pokud je vse spravne nainstalovane (vcetne globalu atd.), tak muze byt problem v pocitaci, procez doporucuji snizit graficke naroky na minimum. Pokud to bude delat problemy i pak, problem bude patrne jinde![]()
havo napsal:Mám problém s tratí 150 Šurany-Zvolen do MSTS. Trať jsem si nainstaloval, ale můžu jet z Beše jen k vjezdovému návěstidlu ž.st. Levice, potom se zasekne a do Levic a dál do Zvolena mi už nejde. To samé je i opačným směrem, kdy nemůžu jet dál než k vjezdovému návěstidlu v Šuranech. Pokud si nastavím jako výchozí stanici Šurany, tak se mi podaří popjet jen o několik metrů a zase se zaskne. A pokud si nastavím jako výchozí stanici nějakou jinou tak to napíše nějakou chybu a vůbec se nerozjede. Nevíte v čem by mohl být problém?
quik-tom napsal:Tak ako to vyzerá s aktualizáciou? blíži sa k cieli? 8)![]()
duuso napsal:A podľa čoho myslíš že to koľajisko postavil ?
Robo napsal:Jene, pošlem ti tie pripomienky v grafickej podobe hneď ako to bude možné
quik-tom napsal:uz sa nemouzem dockat kedy vyjde ta aktualizacia....![]()
![]()
Pelikán napsal:To je ale krásná odpověď. To se mi moc líbí. Takže až se někdo zas bude ptat, napišeš to samy.![]()