Trať ŽSR 150 Zvolen-Šurany

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jene
  • Datum začátku Datum začátku
Šlo to ještě dnes dopoledne. Načaté stahování bylo dokončeno, nové už nešlo spustit...

Môžem sa spýtať, kde stiahnem Global k tejto trati? Našiel som tu aj informáciu, že to pod UniGlobalom strašne padalo, len keby som si ten chcel stiahnuť tak nemôžem, bol na uložto :D Ďakujem pekne za skoré odpovede :) :)

Dobrý deň, môžem sa spýtať, prečo mi stále vyhadzuje MSTS hlášku "Nelze najít SMS soubor.soubor: gui.sms". Ďakujem za odpovede.

dobry den mam problem s touto tratov ze ju zapnem a zrazu mi povie ze most likely you don t have xtracks or ytracks version needed for this route ked mi niekto pomoze tak som vdacni

Jestli nevidíš dráty, v nastavení OR je na to parametr / funkce. Vyhledej, uprav a dráty uvidíš.

No, páni, keďže mám dnes narodeniny tak som si dal malý darček, z http://www.railman.motorhorse.net môžete sťahovať trať ŽSR 150 v pracovnej verzii 1.0. Download má cca 315 MB bez Globalu.Global má osobitný download cca 70 MB pre prípad že by trať nešla spustiť. Na tomto Globale mne idú všetky trate okrem tratí, ktoré používajú iný Tsection.dat (Paris-Cherb. a pod.) Podrobný popis je vo formáte PDF na stránke.
Ten link sa mi nedá otvoriť vieš mi ho dako inak dať ak nie nevadi. Dopredu ti dakujem.

Back
Nahoře