Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
jo dik ale ja mam global aj stiahnuti ytrackTo vypadá na špatný Global. Trať nemůže najít potřebné kolejivo.
Zkus tohle. Já to používám k trati 183, ale otevřu s tím i 310 a ZSR150.
Zkus tohle. Já to používám k trati 183, ale otevřu s tím i 310 a ZSR150.
ta fotka s 750 ta trat je bez elektriny?Píše Ti to něco o chybě jiného. Já to přes tento global normálně otevřu. Snímky staré dvě minuty.
Zobrazit přílohu 37000Zobrazit přílohu 37001Zobrazit přílohu 37002Zobrazit přílohu 37003
Přesně tak. Ty trolejové brány jen přebývaly dráteníkům, tak je tam postavili. Protože proč ne...ta fotka s 750 ta trat je bez elektriny?
Ten link sa mi nedá otvoriť vieš mi ho dako inak dať ak nie nevadi. Dopredu ti dakujem.No, páni, keďže mám dnes narodeniny tak som si dal malý darček, z http://www.railman.motorhorse.net môžete sťahovať trať ŽSR 150 v pracovnej verzii 1.0. Download má cca 315 MB bez Globalu.Global má osobitný download cca 70 MB pre prípad že by trať nešla spustiť. Na tomto Globale mne idú všetky trate okrem tratí, ktoré používajú iný Tsection.dat (Paris-Cherb. a pod.) Podrobný popis je vo formáte PDF na stránke.