Trať ŽSR 150 Zvolen-Šurany

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jene
  • Datum začátku Datum začátku
Pelikán napsal:
Ppoollll napsal:
Pelikán

V editoru úkolů to funguje? Projede se to celé tak jak má?
Nedojde náhodou k zpětnému cuknutí vozů při odbrždění vlakové brzdy? V takovéto situaci se pak musí cuknout s vlakem dopředu aby si simulátor srovnal správně směr kterým souprava jede.

No v editoru to právě nejde a v reálu se to chová eště trochu jinak ( červená už na vjezdu ). Samozřejmě servis 2 vypouštím už tak dobrou půl hodinu předem. Teď jsem si s tím dal dva dny pauzu a zkusím se do toho znovu vrhnout. Otevřel jsem si pro inspiraci aktivitu Sp1903 od Mirece a zjistil jsem, že hráčův vlak v Krasíkově v editoru vesele stojí až do soudného dne a v reálu je vše v naprostém pořádku. To ovšem není můj případ. Ale určitě mi pomůže rada co jsem viděl tady někde na fóru od Vás. A to že nastavená vlaková cesta se dá poznat podle světel na návěstidlech v editoru.

Na tento "malý" nedostatok som prišiel pomerne skoro ( na moje štastie).Ja preto vždy moje aktivity skúšam v reále MSTS.Na editor sa spolieham len v niektorých prípadoch.

Zdravim, stáhnul sem si tuto trať a měl bych otázečku, nejsou někde ke stažení nějaké aktivity??? Díky, Jirka

Jirka napsal:
Zdravim, stáhnul sem si tuto trať a měl bych otázečku, nejsou někde ke stažení nějaké aktivity??? Díky, Jirka

Vydržať, už sa pracuje.Behom tohto týždňa dokončím balík dvoch aktivít, jedna je už hotová, druhá je pred dokončením (70%).Potom presedlám na trať BP, tam sú v pláne zaťiaľ dve aktivity a po ich dokončení budú pre trať 150 aj daľšie aktivity.

Už mám hotovou R 803 Gemeran i s dopravou, která je ovšem vymyšlená. Musím to cely projet a pak to sem hodím.

Díky předem a dotaz,jestli je vytvořena v TRAINSETU pana Šemory?Je to,alespoň si myslím,v komunitě nejpoužívanější složka.Díky za odpo. :lol:
Pelikán napsal:
Už mám hotovou R 803 Gemeran i s dopravou, která je ovšem vymyšlená. Musím to cely projet a pak to sem hodím.

Jo je. Akorát sem od Filipa Havla stáhnul nějaké slovenské mašiny, páč v trainsetu od Zbyňka jich hlavně dieselových moc není. Navíc Jene v příloze píše, že na trati často jezdí 263. Ta v trainsetu myslím taky není. Snažil jsem se to udělat podle ujednaného značení, ale názvy consistů trafficů paths atd jsem udělal s mezerama. Jestli je to pro většinu problém tak to předělám na podtržítka. Sice se mi nechce, ale jednou pro vždy se to tady dohodnulo a tak to asi předělám. Akorát mám ale internet jenom v práci, kde teď jsem a ráno sem jdu zas, takže to můžu dovalit tak nejdřív v úterý. Pošlu to Jenemu a každymu kdo si řekne a pošle mi mejl. Upozorňuju, že to nebude žádnej závod nebo aktivita s miliónem zápletek. Kromě dvou nebo tří stání na červenou klidná jízda.

Jasan beru,že je to Slovenská trať tak by na ni měli v aktivitách jezdit Slovenský loko.Od Filipa se dají stáhnout takže není problém,jen bych poprosil kdybys mohl v read me souboru napsat o jaká vozidla se jedná.
Pokud můžu tak mi ji také pošli,mail je pod příspěvkem a ještě jednou dík.
Poison

Je to jeden z těch posledních paklů, kde je plno dieselovejch. Hlavně řada okolo 750. Já se na to zítra odpoledne mrknu a v readme to připíšu.

Pelikán napsal:
Jo je. Akorát sem od Filipa Havla stáhnul nějaké slovenské mašiny, páč v trainsetu od Zbyňka jich hlavně dieselových moc není. Navíc Jene v příloze píše, že na trati často jezdí 263. Ta v trainsetu myslím taky není. Snažil jsem se to udělat podle ujednaného značení, ale názvy consistů trafficů paths atd jsem udělal s mezerama. Jestli je to pro většinu problém tak to předělám na podtržítka. Sice se mi nechce, ale jednou pro vždy se to tady dohodnulo a tak to asi předělám. Akorát mám ale internet jenom v práci, kde teď jsem a ráno sem jdu zas, takže to můžu dovalit tak nejdřív v úterý. Pošlu to Jenemu a každymu kdo si řekne a pošle mi mejl. Upozorňuju, že to nebude žádnej závod nebo aktivita s miliónem zápletek. Kromě dvou nebo tří stání na červenou klidná jízda.

Fajn, kľudne mi to pošli.E-mail - vladozv@stonline.sk. Trainset si už upravím, nakoľko Zbyněk nemá v Trainsete slovenské lokomotívy.Má tam iba 263 ČD.Ale v mojom balíčku budú tiež lokomotívy ČD a užívateľ si ich bude musieť prepísať, ak samozrejme nechce mať lokomotívy ČD.

Naposled editoval moderátor:
poison napsal:
Jasan beru,že je to Slovenská trať tak by na ni měli v aktivitách jezdit Slovenský loko.Od Filipa se dají stáhnout takže není problém,jen bych poprosil kdybys mohl v read me souboru napsat o jaká vozidla se jedná.
Poison

To je samozrejmé že na trati ZSSK by mali jazdiť lokomotívy ZSSK ale keď som mal originál Trainset tak v tom bol guľáš a preto som nejaké loko/vagóny (ktoré neboli kvalitné) jednoducho vyšmaril.Aj tak má Trainset 1,24 GB.

Myslím že do aktivít na Slovenskú trať 150 bude z čoho vyberať,snažím sa vyrábať skiny lokomotív jazdiacich prevažne na tejto trati,samozrejme že dízle aj inde.Však uvidíme.Všetkým prajem veľa chuti do tvorby aktivít,ja som s tvorbou aktivít neni bohvieaký kamarát....
Mirec,to máš ešte "diétny" trainset,ja chodím na 150-ke,Vysočine,Alpentransite a trainset číta 3,2 GB,včera som všetko zálohoval,preinštalovával som MSTS,pokiaľ sa to všetko udialo stihol by som sa opiť aj vytriezvieť.

Tak co jsem slíbil nesplním :cry: . Zkoušel jsem všechny mezery přepsat na podtržítka, ale vysledek byl jenom ten, že jsem ztratil hodinu a půl času a stejně to navíc nefungovalo. Všechny consisty byly zdvojené a consist háče tam byl pro jistotu sedmkrát. Přitom jsem původní soubory odmazal. Soubor s dopravou se snuloval a dělat všechny časy znovu se mi opravdu vůbec nechtělo. Holt příště si budu dávat větší pozor a rovnou všechno psat s podtržítkama. Pevně doufám, že vám to nikomu moc problému nenadělá. To mně docela dožralo tak jsem to máznul a natáhl zálohu. Takže to teď ještě jednou projedu poopravím a zítra už to chcu mět hotovy. Mám na to celé odpoledne a zítra ráno. No snad to bude stačit.

Pelikán napsal:
Tak co jsem slíbil nesplním :cry: . Zkoušel jsem všechny mezery přepsat na podtržítka, ale vysledek byl jenom ten, že jsem ztratil hodinu a půl času a stejně to navíc nefungovalo. Všechny consisty byly zdvojené a consist háče tam byl pro jistotu sedmkrát. Přitom jsem původní soubory odmazal. Soubor s dopravou se snuloval a dělat všechny časy znovu se mi opravdu vůbec nechtělo. Holt příště si budu dávat větší pozor a rovnou všechno psat s podtržítkama. Pevně doufám, že vám to nikomu moc problému nenadělá. To mně docela dožralo tak jsem to máznul a natáhl zálohu. Takže to teď ještě jednou projedu poopravím a zítra už to chcu mět hotovy. Mám na to celé odpoledne a zítra ráno. No snad to bude stačit.

Vůbec mi to nevadí. Klidně to nechte bez podtržítek a na vozidla v Trainsetu se klidně taky vykašlete. Myslím, že si to každý upraví dle sebe.
Škoda ztráty času.

Boby napsal:
Pelikán napsal:

Vůbec mi to nevadí. Klidně to nechte bez podtržítek a na vozidla v Trainsetu se klidně taky vykašlete. Myslím, že si to každý upraví dle sebe.
Škoda ztráty času.

Presne tak!Bob to vystihol úplne správne, každý nech si upraví súpravy podľa svojho Trainsetu.Určite to zaberie menej času.

poison napsal:
Poison

Takmer všetky skiny na loko u Filipa od autorov Jene a Duuso (až na pár výnimiek) jazdia alebo jazdili na tejto trati,alebo stačí použiť modely z Taxovej stránky http:xtrain.webpark.sk. Niektoré ďalšie mašinky ešte budú postupne pribúdať.

Back
Nahoře