Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pelikán napsal:Ppoollll napsal:Pelikán
V editoru úkolů to funguje? Projede se to celé tak jak má?
Nedojde náhodou k zpětnému cuknutí vozů při odbrždění vlakové brzdy? V takovéto situaci se pak musí cuknout s vlakem dopředu aby si simulátor srovnal správně směr kterým souprava jede.
No v editoru to právě nejde a v reálu se to chová eště trochu jinak ( červená už na vjezdu ). Samozřejmě servis 2 vypouštím už tak dobrou půl hodinu předem. Teď jsem si s tím dal dva dny pauzu a zkusím se do toho znovu vrhnout. Otevřel jsem si pro inspiraci aktivitu Sp1903 od Mirece a zjistil jsem, že hráčův vlak v Krasíkově v editoru vesele stojí až do soudného dne a v reálu je vše v naprostém pořádku. To ovšem není můj případ. Ale určitě mi pomůže rada co jsem viděl tady někde na fóru od Vás. A to že nastavená vlaková cesta se dá poznat podle světel na návěstidlech v editoru.
Jirka napsal:Zdravim, stáhnul sem si tuto trať a měl bych otázečku, nejsou někde ke stažení nějaké aktivity??? Díky, Jirka
Jirka napsal:Zdravim, stáhnul sem si tuto trať a měl bych otázečku, nejsou někde ke stažení nějaké aktivity??? Díky, Jirka
Pelikán napsal:Už mám hotovou R 803 Gemeran i s dopravou, která je ovšem vymyšlená. Musím to cely projet a pak to sem hodím.
Pelikán napsal:Už mám hotovou R 803 Gemeran i s dopravou, která je ovšem vymyšlená. Musím to cely projet a pak to sem hodím.
Pelikán napsal:Jo je. Akorát sem od Filipa Havla stáhnul nějaké slovenské mašiny, páč v trainsetu od Zbyňka jich hlavně dieselových moc není. Navíc Jene v příloze píše, že na trati často jezdí 263. Ta v trainsetu myslím taky není. Snažil jsem se to udělat podle ujednaného značení, ale názvy consistů trafficů paths atd jsem udělal s mezerama. Jestli je to pro většinu problém tak to předělám na podtržítka. Sice se mi nechce, ale jednou pro vždy se to tady dohodnulo a tak to asi předělám. Akorát mám ale internet jenom v práci, kde teď jsem a ráno sem jdu zas, takže to můžu dovalit tak nejdřív v úterý. Pošlu to Jenemu a každymu kdo si řekne a pošle mi mejl. Upozorňuju, že to nebude žádnej závod nebo aktivita s miliónem zápletek. Kromě dvou nebo tří stání na červenou klidná jízda.
poison napsal:Jasan beru,že je to Slovenská trať tak by na ni měli v aktivitách jezdit Slovenský lokd Filipa se dají stáhnout takže není problém,jen bych poprosil kdybys mohl v read me souboru napsat o jaká vozidla se jedná.
Pokud můžu tak mi ji také pošli,mail je pod příspěvkem a ještě jednou dík.
Poison
Pelikán napsal:Tak co jsem slíbil nesplním. Zkoušel jsem všechny mezery přepsat na podtržítka, ale vysledek byl jenom ten, že jsem ztratil hodinu a půl času a stejně to navíc nefungovalo. Všechny consisty byly zdvojené a consist háče tam byl pro jistotu sedmkrát. Přitom jsem původní soubory odmazal. Soubor s dopravou se snuloval a dělat všechny časy znovu se mi opravdu vůbec nechtělo. Holt příště si budu dávat větší pozor a rovnou všechno psat s podtržítkama. Pevně doufám, že vám to nikomu moc problému nenadělá. To mně docela dožralo tak jsem to máznul a natáhl zálohu. Takže to teď ještě jednou projedu poopravím a zítra už to chcu mět hotovy. Mám na to celé odpoledne a zítra ráno. No snad to bude stačit.
Boby napsal:Pelikán napsal:Tak co jsem slíbil nesplním. Zkoušel jsem všechny mezery přepsat na podtržítka, ale vysledek byl jenom ten, že jsem ztratil hodinu a půl času a stejně to navíc nefungovalo. Všechny consisty byly zdvojené a consist háče tam byl pro jistotu sedmkrát. Přitom jsem původní soubory odmazal. Soubor s dopravou se snuloval a dělat všechny časy znovu se mi opravdu vůbec nechtělo. Holt příště si budu dávat větší pozor a rovnou všechno psat s podtržítkama. Pevně doufám, že vám to nikomu moc problému nenadělá. To mně docela dožralo tak jsem to máznul a natáhl zálohu. Takže to teď ještě jednou projedu poopravím a zítra už to chcu mět hotovy. Mám na to celé odpoledne a zítra ráno. No snad to bude stačit.
Vůbec mi to nevadí. Klidně to nechte bez podtržítek a na vozidla v Trainsetu se klidně taky vykašlete. Myslím, že si to každý upraví dle sebe.
Škoda ztráty času.
poison napsal:Jasan beru,že je to Slovenská trať tak by na ni měli v aktivitách jezdit Slovenský lokd Filipa se dají stáhnout takže není problém,jen bych poprosil kdybys mohl v read me souboru napsat o jaká vozidla se jedná.
Pokud můžu tak mi ji také pošli,mail je pod příspěvkem a ještě jednou dík.
Poison