Dotaz autorovi : Vim, ze s dosavadnim usekem je jeste dost prace, ale predpokladam, ze se Vase uvahy posouvaji dal, jake mate plany pro dalsi prodlouzeni ? Jste spise pro trat na Zilinu, Kosice nebo trat Blava - Sturovo ? Predem diky za odpoved. Btw jeste jednou velmi kvalitni trat srovnatelna s BK, i kdyz je trochu jina, to okoli, hlaseni ve stanicich ap. je velke oziveni.[/quote]
Trať plánujem rozšíriť ďalej smerom Hr.Dúbrava-B.Štiavnica, s ktorej už mám všetky podklady okrem sklonových pomerov a fotografií staničných budov,ďalej je to Zvolen-B.Bystrica s ktorej mi ešte rovnako chýbajú sklonové pomery a video,ale na videu sa už pracuje a trať by mala viesť po tunel medzi B.Bystricou a Kostiviarskou a rovnako už sú podklady okrem videa s pokračovaním trate do N.Zámkov a triangel N.Zámky-Palárikovo-Šurany.Len rozmýšľam či dokončím kompletne najprv túto trať,alebo sa urobia ostatné trate rovnako,ako je to od N.Bane po Zvolen,aby sa dalo po nich jazdiť,hlavne sa jedná o B.Bystricu,kým nie je elektrifikovaná,aby sa mohlo jazdiť aj s motorákmi a v B.Bystrici je ešte ruská releovka,lebo potom to už nebude pravda,no a ďalej je to hudba budúcnosti ako sa vyvinie situácia,ale chcel by som ešte dorobiť Zvolen-Šahy,je to moja "materská" trať,len momentálne je nanej zastavená osobná doprava,tak zháňam cestičky ako sa dostať s kamerou na merací vlak a natočiť ju.