Trať ŽSR 150 Zvolen-Šurany

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jene
  • Datum začátku Datum začátku
pripojuji se k Duusovi, krasa.....heeezky.....
technicka: neslo by neco udelat s texturama pod kolejema, soucasne nejsou zrovna nejlepsi, obcas mi pripada, ze vypadaji jako zvratky, je to pouze jedina vec kterou bych na teto nadherne trati vylepsil....

Zámok som nemohol nechať tak, vo Zvolene som strávil zopár pekných rokov a bez zámku by to nebol Zvolen.... :wink:
Technické detaily: Objekt má 420 poly a to má aj nádvorie a súčasťou modelu je aj horná časť kopca. Napriek zlej fotogenickosti a zložitosti objektu, trvala práca iba dva dni, jeden deň textúry a druhý samotný model.

Fabio napsal:
pripojuji se k Duusovi, krasa.....heeezky.....
technicka: neslo by neco udelat s texturama pod kolejema, soucasne nejsou zrovna nejlepsi, obcas mi pripada, ze vypadaji jako zvratky, je to pouze jedina vec kterou bych na teto nadherne trati vylepsil....

Textury postupne mením ako prechádza trať rekonštrukciou.

Bohovsky dobré, konečne to vyzerá ako Zvolen :lol: Ešte by ma zaujímalo, komu sa zámok podarilo nafotiť na textúry ?

Už chýba len Renatka s Petrou :-) :lol:, ale aj to raz bude.

Naposled editoval moderátor:
jak to vyzera so stavbou trate? a chcem sa tiez opytat ci sa planuje oprava useku kde sa uz dnes nachadza dialnica,aj po 2.update ju tam postradam ved teraz je v skutocnocsti ten usek trate uplne presunuty.dik

Mně se zase právě líbí, že je ta dálnice rozestavěná, takže bych byl radši za zachování rozestavěného stavu.

no mozno jene vymysli nejaky kompromis,uvidime :D .musim povedat ze trat sa nesmierne podoba realu ,je to samozrejme moja najoblubenejsia trat v msts ako aj v reale ,su tam nejake chybicky a co mi hlavne chyba aj celkovo v msts je nejake precitovanie stupania,hupanie na kolajniciach a co je pri 150-tke specificke ma casto hrozne velke nakloneni trate do boku. :?

btw: planuje niekto nejake dalsie aktivity?

No spolupracujem trošku s Jenem a chcel by som prichystať nejaké aktivity k novej aktualizácií, tak uvidíme, čo z toho bude.

alanko007 napsal:
jak to vyzera so stavbou trate? a chcem sa tiez opytat ci sa planuje oprava useku kde sa uz dnes nachadza dialnica,aj po 2.update ju tam postradam ved teraz je v skutocnocsti ten usek trate uplne presunuty.dik

So stavbou trate to vyzerá tak,že sú postavené Nové Zámky a krajina od Nových Zámkov po Bánov.Keď to dotiahnem po Šurany a pretexturujem celú trať,tak bude aktualizácia cca mesiac-dva....podľa volného času.Prestavba koľají a dialnice pri Rudne sa nechystá,keďže trať je stavaná približne v tom období keď tam prebiehala výstavba tak sa snažím dodržať aj ostatné časti trate podľa videa a foto ako to vyzeralo v tej dobe.

Back
Nahoře