Trať ŽSR 150 Zvolen-Šurany

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jene
  • Datum začátku Datum začátku
Chcem sa este opytat ci mi pojdu bez problemov aktivity ktore su robene na ine verzie trate ako na tu zatial poslednu verziu 1.3. Prosim Vas napiste niekdo. Nechcem uch tam zatial dat aby som nieco nepokazil. Poradte

IceMcLaren napsal:
Chcem sa este opytat ci mi pojdu bez problemov aktivity ktore su robene na ine verzie trate ako na tu zatial poslednu verziu 1.3. Prosim Vas napiste niekdo. Nechcem uch tam zatial dat aby som nieco nepokazil. Poradte
Pokud chceš mít jistotu, tak aktivitu hrej na verzi trati, kde byla stavěná.
Až dohraješ, tak si teprve udělej update trati na vyšší verzi. Zpětnou kompatibilitu ti nezaručí nikdo.
Nezbývá než to zkusit. Poděláš to, nic se neděje, smažeš trať a nainstaluješ znovu jen kompatibilní verzi. :D

IceMcLaren napsal:

Na verzii 1.3 by mohli fungovať aktivity,v ktorých cesty nekončia na zámockom zhlaví v Šuranoch,kde bolo prerábané zhlavie,ale rovnako nemôžem zaručiť že budú správne fungovať aj ostatné kvôli výmene návestidiel aj keď veľké posuny v nich neboli.Nužno vyskúšať.Tieto aktivity by mohli byť funkčné: ips_r811.act;kb_r_1530_zitava.act;MOs 7503.act;os 5722.act;os_5713.act;paja_5702.act.

Prave to sa to chystam vyskusat. A kde mozem tie aktivity co si napisal stiahnut, lebo niektor som stiahol ale niektore mi pise ze subor nenalezen

Ahojte mam dost vazny problem. nainstaloval som si aktivitu a aj zvuky pre nakladne vagony a ked mi spusta trat tak mi vypise ze nevie najst sms subor: zvuky\vozy\CDvuzNakl4nLozeny.sms a CDvuzNakl4n.sms. Neviem ako tie sms subory prepracovat aby to fungovalo a pritom tie sms subory mi v inych tratiach idu bezproblemov. Poradite mi niekto co s tym prosim :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

tyto .sms soubory nemají nic společného s žádnou tratí.Tyto zvuky jsou pro nákladní vagóny.Takže se podívej s jakou soupravou jedeš a tam hledej tento problém.Nebo si stáhni ty zvuky znovu...tuším ze stránek Ppoolllla a nainstaluj tam, kam je doporučeno vydavatelem.Ta hláška Ti vyskakuje proto, že Ti ty zvuky,resp. sms soubory asi chybí.

IceMcLaren napsal:
Ahojte mam dost vazny problem. nainstaloval som si aktivitu a aj zvuky pre nakladne vagony a ked mi spusta trat tak mi vypise ze nevie najst sms subor: zvuky\vozy\CDvuzNakl4nLozeny.sms a CDvuzNakl4n.sms. Neviem ako tie sms subory prepracovat aby to fungovalo a pritom tie sms subory mi v inych tratiach idu bezproblemov. Poradite mi niekto co s tym prosim :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zkontroluj směrování ....\TRAINS\Trainset\common.snd\vozy u vagonu který jsi doinstaloval.

IceMcLaren napsal:
Prave to sa to chystam vyskusat. A kde mozem tie aktivity co si napisal stiahnut, lebo niektor som stiahol ale niektore mi pise ze subor nenalezen

Aktivity sú na stránke trate alebo si pozri vlákno k aktivitám pre túto trať,len ešte raz upozorňujem,že aktivity na stránke neboli opravované,musia ich opraviť autori.Popr. sa ozvy na mail a pošlem ich.

Dakujem Vam vsetkym za radu, bolo to tak ako pisal Boby, skontroloval som si smerovanie soundu vo wagoch a tie ktore nepasovali som prepisal, vsetko uz teraz funguje.

Skusal som tie aktivity na mensie verzie ale vypisuje mi to ze potrebujem ich ulozit v Activity editore. Lenze ho neviem najst. Mohli by ste mi niekdo napist link kde sa da stiahnut ten Activity editor? Dakujem

IceMcLaren napsal:
Skusal som tie aktivity na mensie verzie ale vypisuje mi to ze potrebujem ich ulozit v Activity editore. Lenze ho neviem najst. Mohli by ste mi niekdo napist link kde sa da stiahnut ten Activity editor? Dakujem

Aktivity by mali ísť aj bez uloženia v editore....sťahovať ho nemusíš...hľadaj Štart>Programy>Microsoft Games>Train Simulator>Train Simulator Editors&Tools.

Aha dakujem, ale ked chcem spustit tie aktivity s tych predoslych verzii tak mi to vypise tuto spravu: Servis Ips xxxxxx je starsiho data. Prosim ulozte ukol znovu v editore ukolu

To bude moja aktivita. Otvor editor aktivít, nič nerob, iba ulož aktivitu a už by ti to nemalo vypisovať...

Ivan.ps napsal:
To bude moja aktivita. Otvor editor aktivít, nič nerob, iba ulož aktivitu a už by ti to nemalo vypisovať...

Samozrejme napred nezapomen otevrit prislusnou trat a aktivitu... :)

kinger2512 napsal:
chcel by som sa spytat ze ci na tuto trat treba aj bin.
Zdravím, Bin s tratí nijak nesouvisí (teda, doufám, že se nemýlím :D :D ), ale s trainsetem 100% ano. A většina, né li skoro všechny nové aktivity jsou pod binem tvořeny, takže bez Binu nepůjde přejít na druhé st., lokomotivu a tak. A hlavně MSTS neutáhne bez tohoto patche velký počet traffic.
Dan

Back
Nahoře