IceMcLaren
Pokladník
Dakujem uz som sa zlakol ze my tam nieco chyba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pokud chceš mít jistotu, tak aktivitu hrej na verzi trati, kde byla stavěná.IceMcLaren napsal:Chcem sa este opytat ci mi pojdu bez problemov aktivity ktore su robene na ine verzie trate ako na tu zatial poslednu verziu 1.3. Prosim Vas napiste niekdo. Nechcem uch tam zatial dat aby som nieco nepokazil. Poradte
IceMcLaren napsal:Chcem sa este opytat ci mi pojdu bez problemov aktivity ktore su robene na ine verzie trate ako na tu zatial poslednu verziu 1.3. Prosim Vas napiste niekdo. Nechcem uch tam zatial dat aby som nieco nepokazil. Poradte
IceMcLaren napsal:Ahojte mam dost vazny problem. nainstaloval som si aktivitu a aj zvuky pre nakladne vagony a ked mi spusta trat tak mi vypise ze nevie najst sms subor: zvuky\vozy\CDvuzNakl4nLozeny.sms a CDvuzNakl4n.sms. Neviem ako tie sms subory prepracovat aby to fungovalo a pritom tie sms subory mi v inych tratiach idu bezproblemov. Poradite mi niekto co s tym prosim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
IceMcLaren napsal:Prave to sa to chystam vyskusat. A kde mozem tie aktivity co si napisal stiahnut, lebo niektor som stiahol ale niektore mi pise ze subor nenalezen
IceMcLaren napsal:Skusal som tie aktivity na mensie verzie ale vypisuje mi to ze potrebujem ich ulozit v Activity editore. Lenze ho neviem najst. Mohli by ste mi niekdo napist link kde sa da stiahnut ten Activity editor? Dakujem
Ivan.ps napsal:To bude moja aktivita. Otvor editor aktivít, nič nerob, iba ulož aktivitu a už by ti to nemalo vypisovať...
Venny napsal:Ivan.ps napsal:To bude moja aktivita. Otvor editor aktivít, nič nerob, iba ulož aktivitu a už by ti to nemalo vypisovať...
Samozrejme napred nezapomen otevrit prislusnou trat a aktivitu...![]()
Zdravím, Bin s tratí nijak nesouvisí (teda, doufám, že se nemýlímkinger2512 napsal:chcel by som sa spytat ze ci na tuto trat treba aj bin.