Dan J.
Strojvedoucí
Taky přeji všem hezké vánoce, ten obrázek je šupa. Hned jsem ho musel ukázat své drahé polovičce, jakým způsobem mi má dneska předat dárek pod stomečkem. S pozdravem Dan.Jene napsal:ftp://msts.tyk0kso.sk/zsr150/Vianoce_2008.jpg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Taky přeji všem hezké vánoce, ten obrázek je šupa. Hned jsem ho musel ukázat své drahé polovičce, jakým způsobem mi má dneska předat dárek pod stomečkem. S pozdravem Dan.Jene napsal:ftp://msts.tyk0kso.sk/zsr150/Vianoce_2008.jpg
Venny napsal:Ahoj Jene,
aktualizace vypadá opět výborně, už se těším. Dej nám tedy včas vědět, nejlépe tady na stránkách fóra.![]()
Prosím tě, mám ještě jeden dotaz - používám teď Mozilu Firefox. Když si otevřu Tvé stránky, nemám na nich k dispozici hlavní menu. Je třeba někde něco nastavit?![]()
Naštěstí aspoň pod IE jde vše normálně.
Pozdrav z přeháňkových Mariánek
Venny
JOHNZ napsal:alanko: Jedine prerabkou stranky ... ono je to napisane tak lamersko/prasacky, ze to az pekne neni ... vkladanie flashu cez js ... autor stranky by sa mohol uvedomit ...
Chlape odkud jsi vystartoval? Víš kolik ti udělají FPS vozy tvrdě nastavené na trati? A co tvůrci aktivit? Jak mám postavit aktivitu na kolej která je obsazená tvrdými vozy!!!!peter55 napsal:Ahoj Jene, diky za peknú trať ale niečo mi tam chýba - sú to nejaké statické vagóny, vlaky na staniciach lebo na niektorých staniciach je aj 10 koľají a nikde nič, myslím, že by bolo dobre ak by si hodil na každú stanicu pár vagónov resp. nejaký osobáčik v podobe 810 na 1 koľaj a tak. Napr. na trati 169 sú takto nejaké nákladné súpravy na stnaiciach
Tommy66 napsal:... Chlape odkud jsi vystartoval? Víš kolik ti udělají FPS vozy tvrdě nastavené na trati? A co tvůrci aktivit? Jak mám postavit aktivitu na kolej která je obsazená tvrdými vozy!!!!
Každý tvůrce aktivity ti na vedlejší koleje obsadí nějaký traffic. A pokud se jen tak projíždíš tak je ti to stejně jedno!
LP vozy samozřejmě znám a v problémových stanicích používám,ale je nesmysl je použít jako natvrdo postavený vůz protože pokud jedeš v těsné blízkosti ( a to nemluvím o zastavení vedle nich )tak ten rozdíl je hodně vidět.Na ŽSR 150 je samozřejmě používám taky a to například při průjezdu stanicí Zvolen kde vzhledem k rozsáhlosti stanice jiná možnost není. Jak řeší použití jinde nevím protože mimo českých tratí nemám žádnou.Pikku napsal:Tommy66 napsal:... Chlape odkud jsi vystartoval? Víš kolik ti udělají FPS vozy tvrdě nastavené na trati? A co tvůrci aktivit? Jak mám postavit aktivitu na kolej která je obsazená tvrdými vozy!!!!
Každý tvůrce aktivity ti na vedlejší koleje obsadí nějaký traffic. A pokud se jen tak projíždíš tak je ti to stejně jedno!
Existuje hromada Low Poly vozidel a ty takovou zátěží nejsouItalové to ve svých tratích dělají běžně, takže je možné, že peter55 vystartoval třeba z Orvieta
A neříkej, že využiješ všecny koleje co jsou v trati - co bys dělal třeba na 090 od Tygyho, ten má některé staniční koleje jen jako atrapu
![]()
Super, alespoň někdoJene napsal:Ok,budem sa tým riadiť.....