Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
LukyMichalovce napsal:Dobry den.
Vcera som si stiahol prvy krat trat zo zvedavosti a naozaj je to super trat!!!
Zatial to mam na aktualizaciu 1.2 ale v niektorych usekoch mi to jednoducho padne do MS Win z nicoho nic.
Pouzivam global trate 321. Verzia 1.0 aj akt. 1.1 bezali v pohode bez problemov az na tuto akt. 1.2
Přesně tak. Už se to tu psalo a myslím dokonce v tomto vlákně. Global 321 s touto tratí nefachá. Jsou místa, kdy to nemilosrdně padne do Win.Robo napsal:LukyMichalovce napsal:Dobry den.
Vcera som si stiahol prvy krat trat zo zvedavosti a naozaj je to super trat!!!
Zatial to mam na aktualizaciu 1.2 ale v niektorych usekoch mi to jednoducho padne do MS Win z nicoho nic.
Pouzivam global trate 321. Verzia 1.0 aj akt. 1.1 bezali v pohode bez problemov az na tuto akt. 1.2
Nič v zlom, ale prikladaný global k trati asi nebude len tak zo srandy ...
Miro22 napsal:Dobrý večer,
mám menší problém s touto traťou. Trať v pohode funguje, dokiaľ nenainštalujem aktualizáciu číslo 3. Po aplikácii tejto aktualizácii je trať nestabilná, kdekoľvek len tak odrazu spadne (chcú sa odosielať data k Billovi - chybová hláška). Trať je jediná, ktorú mám stiahnutú, inak už mám len originálne trate od Microsoftu, ktoré prišli spolu s inštalačným CD. Naozaj už neviem, kde môže byť problém, keďže trať som skúšal na dvoch rôznych počítačoch a na oboch mi robí to isté (na jednom je XP, na druhom Vista, ani tam sa situácia nemení). Global pre túto trať som tiež stiahol. Jednoducho nedokážem tú trať rozbehnúť, nech sa akokoľvek snažím (a to sa veru snažím už vyše týždňa).
Ak ste sa niekto stretli s týmto problémom a máte riešenie, budem vďačný.
S pozdravom,
Miro
Robo napsal:Zdravím. Pred chvíľkou som sa snažil urobiť screen "spod Zvolena" podľa skutočnej predlohy, ale narazil som na menší problém. Mám pocit, že koľaj smer BB uteká moc doprava.
Udělat plzeňské nádraží by asi byl těžký oříšek i pro excelentního modeláře.Venny napsal:Robo - já to chápu. Ovšem pohybujeme se na platformě simulátoru, ne přesného trenažéru trati; většina z nás ovšem nemá ani možnost to zrevidovat... Já jsem proto trochu velkorysejší. Dokonce až tak, že jsem se např. vůbec neozýval, ač vím, že plzeňské nádraží ve 180/183 není vůbec plzeňské nádraží. Teda ozval - jako výzva pro modeláře je tato stavba excelentní.
Shrneme to - mít trati postaveny na 100% vč. objektů a každého keře je přeci nemyslitelné.
Jinak ti přeji pokojný a krásný den.![]()