Trať ŽSR 150 Zvolen-Šurany

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jene
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravím :)
Mám tu menší problém s vytvorením vlastnej trasy na tejto trati :(
Normálne si v editore vytvorím vlastnú trasu, dám uložiť, súbor .pat je normálne v zložke ZSR 150/PATHS ale keď spustím MSTS tak v menu sa mi táto moja vytvorená trasa nezobrazí :( Nevie mi niekto poradiť kde môže byť chyba?
Keď si zase spustím prehliadať trať cez Train Store tak tam sa mi daná vytvorená trasa zobrazí ale zase keď mi spustí menu msts tak všetky položky sú sivé a nedostanem sa ani k prehliadaniu trate, pretože train store mi automaticky vyhodí všetky aktivity :(
Už neviem kde môže byť chyba :(
Ďakujem za pomoc ;-)

Naposled editoval moderátor:
3michal napsal:
Zdravím :)
Mám tu menší problém s vytvorením vlastnej trasy na tejto trati :(
Normálne si v editore vytvorím vlastnú trasu, dám uložiť, súbor .pat je normálne v zložke ZSR 150/PATHS ale keď spustím MSTS tak v menu sa mi táto moja vytvorená trasa nezobrazí :( Nevie mi niekto poradiť kde môže byť chyba?
Keď si zase spustím prehliadať trať cez Train Store tak tam sa mi daná vytvorená trasa zobrazí ale zase keď mi spustí menu msts tak všetky položky sú sivé a nedostanem sa ani k prehliadaniu trate, pretože train store mi automaticky vyhodí všetky aktivity :(
Už neviem kde môže byť chyba :(
Ďakujem za pomoc ;-)

Skús si skontrolovať tú trasu, či nemáš niekde chybný (červený) bod. Vtedy ti trainstore ukáže trasu, ale priamo v msts ju nenájdeš. To stačí opraviť, alebo skrátiť trasu a malo by to poslúchať ;-)
Mne to napr. porobilo po poslednej aktualizácii so všetkými trasami končiacimi v Šuranoch

Kevin: Ďakujem Ti za pomoc
Chybné body som tam nemal, ale skúsil som skrátiť trasu a už sa mi to v menu ukázalo :)
Inak skúšal som si už trás vytvoriť viac, vo Zvolene a Leviciach bez problémov ale tento problém nastal v Šuranoch s tým, že ja som si dal začiatok trasy v Šuranoch :)

Ahoj...prosim Vás ako nainštalujem túto trať ale poprosil by som si nejaky návod ktorý je písaný krok po kroku lebo ja sa do takých to veci veľmi zle rozumiem....za radu vopred ďakujem....

Trať nakopči do adresára Microsoft Games/Trainsimulator/Routes a je po inštalácii.Keď sa chceš s niečím previezť je viac možností ako si spraviť consist, buď v Activity editore alebo pomocou programu Conbuilder.To je už na Tvojej voľbe.Babrem sa s MSTS 7 rokov ale ešte som CB ani nevidel :eek:, dodnes používam AE.

duuso napsal:
Babrem sa s MSTS 7 rokov ale ešte som CB ani nevidel :eek:, dodnes používam AE.
Ahoj Duuso, velká chyba,při tvorbě aktivit program k nezaplacení. AE je totiž na skládání souprav velmi nepřehledný a jestli nějaký vagón do soupravy v AE hledám 5 minut, v CB je to otázka vteřiny.;)
S pozdravem Dan.

Dan J. napsal:
duuso napsal:
Ahoj Duuso, velká chyba,při tvorbě aktivit program k nezaplacení. AE je totiž na skládání souprav velmi nepřehledný a jestli nějaký vagón do soupravy v AE hledám 5 minut, v CB je to otázka vteřiny.;)
S pozdravem Dan.
Ono záleží jak je kdo zvyklí. Já třeba skládám soupravy výhradně v AE. CB používám jenom na případné menší změny v již vytvořených consists.

Kuba napsal:
Dan J. napsal:
duuso napsal:
S pozdravem Dan.
Ono záleží jak je kdo zvyklí. Já třeba skládám soupravy výhradně v AE. CB používám jenom na případné menší změny v již vytvořených consists.
Ahoj Kubo, tak potom obdivuji tvou trpělivost v hledání vlaků, já mám v trainsetu tolik vozů, že bych to hledal do konce života.:D:D:D:D No ale je pravda, že např. když skládám soupravy traffic odstavenách vozů ve šturcech, tak soupravy taky opravuji rovnou v AE (délky souprav).
Dan

No vidíš, ja mám trainset o veľkosti cca 8GB a ide to, pravda je však taká, že jazdím iba pri testoch a aktivitu som nerobil nepamätám kedy a o jazdení aktivít ani nevravím...Ale keď spravím Blavu dám si "voraz" a možno nainštalujem aj CB...:D

Je...ale v ďalekom výhľade,lebo by bol hriech nezverejniť nové originál modely od Nebulusa.

A ještě je potřeba mi povědět, jestli tam tu trať máš jenom jednu nebo i více tratí. Mrkni do adresáře ROUTES.

Trať Zvolen - Šurany - Nové zámky se kope s jakoukoliv jinou tratí. Vím z vlastní zkušenosti, kdysi jela pod Global 321, ale to je minulost. Pod tímto Global mi to před Zvolenem zaručeně padlo. :-) Takže vše stáhnout z webu autora a trať mít samostatně a vše musí jet jak má. :-)
S pozdravem Dan.

Mě to pravidelně padne za Levicema směr Šurany.
Je to škoda, trať patří mezi velice povedené.

Back
Nahoře