Jarin
Pokladník
bob57_cz napsal:Snad aby sis znovu pomalu přečetl, co jsi napsal sám a co já, aby ti odešly ty červený kola z před očíJarin napsal:Jaryn jsi možná leda ty, ale nejsi ani to ty jsi leda tak nafoukaný, a arogantní člověk. Pokud vím, napsal jsem jasně, že jedna z příčin může být jak GK tak ovladače. Klidně může být na vině správa paměti, paměť sama, řadič disku či jiný. Co je, ale velice zajímavé, že si to vždy vybere dieselové lokomotivy, pokud ji spojíš se s elektrickou. Je také velice zajímavé, že tento problém mají počítače různě nastavených konfigurací. A ne jak ty ses mne snažil přesvědčit po testech, které jsi dělal, že je to v mém počítači. O pardon já jsem zapomněl, že jsi snědl, veškerou moudrost každý je u tebe debil co má nějaký problém co se týče Msts jen ty máš vždy pravdu. Jinak bobe_57.cz prosím tě nech mne laskavě na pokoji, pokud neumíš odpovídat normálně jen rejpavě a uštěpačně. Já na takové chování nejsem zvyklý, a vůbec zvědavý. Pokud uplatňuješ takovéto chování jinde tak je to jejich problém, že ti ho tolerují.
To, že to nepadá Zbyňkovi je velice možné také tím, že velice málo používá, kde jsou animované oba sběrače nadefinované. Nebo nepoužívá dieselové lokomotivy, pokud ji spojíš se s elektrickou, která má jak jsem již psal oba animované sběrače..
Taky jsi mohl upozornit, že si občas měníš nick, nemusel jsem se s tebou bavit vůbec ( víme o čem to je, že ? ). Budeš to praktikovat často ?
Debila ze sebe děláš sám, já nic takové nenapsal. Mám velice rád lidi, co používají kategorismy "vždy" apod.
S testy jsi měl problémy právě ty na svém PC a u mne vyvolat nešly, jestli se nepletu, tak asi bude chyba v mém PC.
Ano budu si často měnit nick tak si dej na to pozor. Je to velice možné, že ho ze sebe toho debila dělám sám. Jak jsem již jednou napsal tak chytrý jako jsi, ty bohužel nemohu být. Protože kdyby tomu tak bylo, již dávno nejsem tam, kde jsem. Ano problém jsem měl já pravda, a mám ho do dneška, i když na jiném počítači, který je 1měsíc starý.