model 770

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Robo
  • Datum začátku Datum začátku
No,hm, tá "Adélka" až tak veľmi v MSTS nechýba ale možno sa raz zíde,bodnú skôr veľké a malé "somáre" 736 a 773,spolu so stanovišťami.O týždeň,o dva sa chcem do Zvolena vybrať,dúfam že sneh ustúpi a počasie bude dobré,budem Ťa kontaktovať cca 1 týždeň dopredu ok?

A až ju pre mňa nebodaj budete fotiť, nezabudnite aj na párk lasických izometrických záberov skrze detaily, proporcie a podobne ... :wink:

Vida - konkurence :eek:

JOHNZ napsal:
Ak zoženiete dobre nafotenú 736 a čo najpodrobnejší typák, tak ja ju skúsim spraviť ...

Naposled editoval moderátor:
Tak takéto správy sa celkom dobre počúvajú JOHNZ!

Ako som písal cca o 1-2 týždne sa chcem vybrať do RD ZV,ale ozaj všetko závisí od počasia a kedy ten všivavý sneh ustúpi.Nafotím komplet 736 a 773 vrátane stanovíšť /to už ale niečo pre Arwyho...!?/.Pokúsim sa vytiahnuť zo sebou aj Jeneho,viac hláv - viac rozumu.

Ešte musím vyriešiť, ako to poslať cez NET. Pripájam sa cez GPRS EDGE. Sťahuje to v pohode, ale pri odosielaní väčších súborov to robí problémy...

Kua chlapi, pokud si chcete takhle dopisovat, zkuste používat soukromé zprávy.....za chvilku vám tohle začnu mazat..... :twisted:

Martens

passion napsal:
Ešte musím vyriešiť, ako to poslať cez NET. Pripájam sa cez GPRS EDGE. Sťahuje to v pohode, ale pri odosielaní väčších súborov to robí problémy...

Kua chlapi, pokud si chcete takhle dopisovat, zkuste používat soukromé zprávy.....za chvilku vám tohle začnu mazat..... :twisted:

Martens

Tak to má vypadat,
o 770 tady padlo spousta nic neříkajících příspěvků, vždy se těším, že se dozvím kde si ji mohu stánout a ono nic, skutečně, domlouvejte si focení přes soukromé zprávy a tady dejte pouze adresu kde a za jakých podmínek pustíte model do světa až bude hotový.

Na http://www.trainsim.ru je CHME3 verzia 1.2 . Nieje síce taký,aký by sme všetci chceli, ale oproti predošlej verzi je lepší.
A tiež je tam animovaný cab na Sergeje.

Naposled editoval moderátor:
cab781

Ten animovaný cab na sergeje vrele odporučujem,sú tam dve verzie,dokonca aj nočná,autenticitu kabíny podčiarkuje aj to že na mieste pomocníka rušňovodiča je na stolíku konzerva ruských sardiniek...

Potřeboval bych poradit, požívám zvuky od Petra Kapouna, a s novým modelem čmeláka mi zvuky nechodí korektně, vypadá to, že se nemohou shodnout počet jízdních stupňů u modelu a počet triggerů ve zvuku. Nevíte, co s tím?
dave01

Jedine upravit zvuky alebo eng na vozidle ... ak to so starym modelom cmeliaka fungovalo, jest moznost dat tam eng zo stareho cmeliaka ale neviem nakolko je novy eng vyladeny, tak aby to nebolo kontraproduktivne ...

ja som si urobil mix zvukov z Jacekovej 751, P. Kapounovych 770 a ruského CHME3. Som s tým celkom spokojný, ale kedže je to mix od 3 autorov, nebolo by múdre s tým ísť von.

Robo napsal:
ja som si urobil mix zvukov z Jacekovej 751, P. Kapounovych 770 a ruského CHME3. Som s tým celkom spokojný, ale kedže je to mix od 3 autorov, nebolo by múdre s tým ísť von.
Že bych s tím něco udělal :idea: ?
Zatím jsem si prohlídl videokazetu a moc moudrý z toho nejsem, protože kromě volnoběhu je tam slyšet jen ventilátor. Čmeláky moc neznám (u nás nejezdily), ale hádám, že jsou taky s tlumičem a bez tlumiče jako berty. Zajímalo by mě ale hlavně k čemu je ten ventiláror a jak a kdy nebo čím se spouští.

Jacek napsal:
Že bych s tím něco udělal :idea: ?
Zatím jsem si prohlídl videokazetu a moc moudrý z toho nejsem, protože kromě volnoběhu je tam slyšet jen ventilátor. Čmeláky moc neznám (u nás nejezdily), ale hádám, že jsou taky s tlumičem a bez tlumiče jako berty. Zajímalo by mě ale hlavně k čemu je ten ventiláror a jak a kdy nebo čím se spouští.
Termostat vodního chladícího okruhu dá impulz k otevření žaluzií a nato se spustí ventilátor.

bob57_cz napsal:
Termostat vodního chladícího okruhu dá impulz k otevření žaluzií a nato se spustí ventilátor.
Takže asi bude nejlepší ten zvuk nechat spustit asi od určitého výkonu jako u Kapounových zvuků. Termostat v MSTS není, i když v eng souborech údaj o teplotě motoru je.
Dnes končím, video stávkuje.

To Jacek: zkus si s tím pohrát, Ondrův nový model si to určitě zaslouží :)

To Robo: Můžeš mi prosím poslat tvoji "mix" verzi, ať ji vyzkouším? Dík

dave01

Back
Nahoře