G
Guest
Host
Koplexne mám baterkáč 199 413, 4 pohľady + 6x stanovište.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
JOHNZ napsal:Ak zoženiete dobre nafotenú 736 a čo najpodrobnejší typák, tak ja ju skúsim spraviť ...
passion napsal:Ešte musím vyriešiť, ako to poslať cez NET. Pripájam sa cez GPRS EDGE. Sťahuje to v pohode, ale pri odosielaní väčších súborov to robí problémy...
Kua chlapi, pokud si chcete takhle dopisovat, zkuste používat soukromé zprávy.....za chvilku vám tohle začnu mazat.....![]()
Martens
Že bych s tím něco udělal :idea: ?Robo napsal:ja som si urobil mix zvukov z Jacekovej 751, P. Kapounovych 770 a ruského CHME3. Som s tým celkom spokojný, ale kedže je to mix od 3 autorov, nebolo by múdre s tým ísť von.
Termostat vodního chladícího okruhu dá impulz k otevření žaluzií a nato se spustí ventilátor.Jacek napsal:Že bych s tím něco udělal :idea: ?
Zatím jsem si prohlídl videokazetu a moc moudrý z toho nejsem, protože kromě volnoběhu je tam slyšet jen ventilátor. Čmeláky moc neznám (u nás nejezdily), ale hádám, že jsou taky s tlumičem a bez tlumiče jako berty. Zajímalo by mě ale hlavně k čemu je ten ventiláror a jak a kdy nebo čím se spouští.
Takže asi bude nejlepší ten zvuk nechat spustit asi od určitého výkonu jako u Kapounových zvuků. Termostat v MSTS není, i když v eng souborech údaj o teplotě motoru je.bob57_cz napsal:Termostat vodního chladícího okruhu dá impulz k otevření žaluzií a nato se spustí ventilátor.