Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Je to naopak. Pres Vitkov na hlavak a z hlavaku pres Hrabovku. Z hlavaku jsem pres Vitkov jel do Kolina snad jednou a to uz je hodne dlouho. Od Kolina pres Hrabovku na hlavak jsem jel parkrat. V naproste vetsine pripadu, co jsem do Prahy jel (dojizdim do skoly denne), tak jsme jeli podle vyse napsaneho pravidla. Pak jeste nektere vlaky jezdi pres Malesice, ale to je prozatim irelevantnidave01 napsal:Mě by zajímalo, jestli v reálu existují nějaká pravidla pro příjezd a odjezd na Hlavní nádraží, co se týče trasy, jestli se většinou vjíždí třeba přes Hrabovku a odjíždí přes Vítkov nebo naopak, nebo které druhy vlaků kudy jezdí.
Signalista napsal:A kde se dá sehnat ta elektronická ortofotomapa ? Na internetu zdarma či za peníze ?
Bob napsal:Takže vlaky Vítkov/Hrabovka: Dle platného GVD v zásadě tak, jak bylo psáno. Do Prahy přes Vítkov, z Prahy přes Hrabovku, ale s touto vyjímkou:
- R 423 z Prahy jede přes Vítkov.
- R 876, EC 136, nedělní R 1460 a R 678 do Prahy jedou přes Hrabovku.
- R 424 a R 200 jedou z Běchovic přes Malešice a Vršovice.
Mě se to také nějak nezdálo, ale co kdyby měl fíra žízeň. A taková sprcha v parném létu.....Bob napsal:Ta trojitá vlnovka v Libni je bohužel tankovačka na vodu, tady to asi Zbyňkovi ujelo.
.
Zbyněk Šemora napsal:Mě se to také nějak nezdálo, ale co kdyby měl fíra žízeň. A taková sprcha v parném létu.....Bob napsal:Ta trojitá vlnovka v Libni je bohužel tankovačka na vodu, tady to asi Zbyňkovi ujelo.
.
Už ne.JOHNZ napsal:No ide o to, že v MsTS je zatiaľ vrch tunela mierne nižšie než strecha 363 ...